Life

De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Raicu. Vedeta a elucidat misterul

Andreea Raicu are 45 de ani, însă nu s-a căsătorit nici până acum. Care să fie motivul pentru care vedeta a luat o astfel de decizie?
14.04.2023 | 09:43
De ce nu sa casatorit pana acum Andreea Raicu Vedeta a elucidat misterul
De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Raicu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu era una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune cu ani în urmă. Aceasta a decis însă să se tragă din acest domeniu și a reușit să își dezvolte propria afacere. Iar lucrurile îi merg destul de bine, după cum povestește chiar ea.

Motivul pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit până acum

Deși se bucură de un succes imens în carieră, din punct de vedere amoros, Andreea Raicu nu pare că a avut așa mare succes. Vedeta a avut o relație cu faimosul Tudor Chirilă, însă cei doi aveau să își spună adio după ceva timp.

ADVERTISEMENT

Artistul și-a refăcut viața, s-a căsătorit și are o familie superbă. De cealaltă parte, Andreea Raicu este încă singură. Care este motivul? Chiar ea a dezvăluit că preferă să fie liberă decât în preajma unui bărbat nepotrivit.

Într-o postare pe blog-ul personal, Andreea Raicu spune că ar renunța libertatea sa doar dacă în calea ei apare un bărbat care să dea un plus valoare vieții ei. Aceasta este mulțumită cu ceea ce trăiește, astfel că viitorul partener de viață ar trebui să o facă mai fericită de atât.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în aceeași postare, vedeta spune că nu își dorește să vindece un bărbat, ci din contră, să construiască ceva frumos alături de el. Iar pentru că o astfel de persoană specială nu a apărut încă, aceasta nu s-a căsătorit nici până acum.

Bărbatul pentru care vedeta și-ar schimba părerile

”Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă un plus de valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da.

ADVERTISEMENT

Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile salvatoare, terapeută, asistentă sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rând,  scrie vedeta, pe blog-ul ei.

Andreea Raicu recunoaște însă că își dorește o relație. Pe de altă parte, nu va risca să se piardă pe ea pentru o altă persoană. Ea a mai dezvăluit că a avut nevoie de timp pentru a putea să se regăsească și că acum își dorește o relație din dorință, nu din nevoie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai recunoscut și că a ales doar bărbați nepotriviți până acum, din cauza rănilor pe care la avea în suflet. De asemenea și fricile interioare au fost cele care au făcut-o să ia anumite decizii pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT