Life

Andreea și Marinescu de la Puterea dragostei s-au despărțit! Concurenta: „Dacă vine altă fată, eu te susțin”

03.11.2020 | 15:03
Andreea si Marinescu de la Puterea dragostei sau despartit Concurenta Daca vine alta fata eu te sustin
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei a cunoscut o nouă despărțire neașteptată în acest sezon! Andreea și Marinescu nu mai formează un cuplu, iar persoana care a decis să pună punct acestei relații este concurenta.

Andreea i-a spus lui Marinescu să îi respect decizia. Fata vrea să plece din emisiune, sătulă de atacurile și ironiile pe care le-a primit în ultima vreme din partea celorlalte concurente, însă decizia ei nu i-a picat tocmai bine blondinului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea i-a mărturisit lui Marinescu să se cupleze cu o altă fată dacă se va ivi ocazia, ba chiar că îl va susține dacă acea fată îl va face cu adevărat fericit.

Andreea și Marinescu de la Puterea dragostei s-au despărțit

„Îmi pare rău, dar ar trebui să îmi respecți decizia și să vrei ce e mai bine pentru mine. Știu că vei fi bine și va fi ok. Dacă vine altă fată, eu o să te susțin. Dacă nu o să găsești pe nimeni, când ajungem în țară putem vorbi oricând”, i-a spus Andreea.

ADVERTISEMENT

În timp ce Andreea își lua rămas bun de la Marinescu, Aya făcea tot felul de ironii la adresa ei, necrezând deloc în momentul emoționant pe care l-au protagonizat cei doi.

Aya a fost extrem de criticată în mediul online, telespectatorii emisiunii nefiind de acord cu felul în care aceasta i-a vorbit Andreei, căreia i s-a adresat destul de dur.

ADVERTISEMENT

Fanii, extrem de critici cu Aya, după ce a atacat-o pe Andreea

„Cum își permite muta aia de Aya să îi zică Andreei: Ieși!? A prins glas?; Emisiunea ar trebui să se numească Puterea urii; Modul în care se comportă cu o femeie este total lipsit de omenie!

Nu merită să-i numești în nici un fel ! Niște barbari fără cea mai elementară educație! Niște ratați care au venit direct din stradă ca să împroaște cu ură si invidie !

ADVERTISEMENT

Nu au nici un control pentru că CNA-ul nu există ! Aici deja se vorbește despre încălcarea drepturilor omului , batjocorirea fățișe a ființei umane ! Ar trebui descalificați fără drept de apel!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii scrise pe Youtube.

ADVERTISEMENT