Andreea Tonciu a postat o imagine cu fetița ei, iar oamenii i-au sărit în cap. Vedeta Bravo, ai stil, somată să renunțe la emisiunea de la Kanal D: „Retrage-te”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/09/2020, 18:27
Andreea Tonciu a postat o imagine cu fetița ei, iar oamenii i-au sărit în cap. Vedeta Bravo, ai stil, somată să renunțe la emisiunea de la Kanal D: „Retrage-te”
Andreea Tonciu are o fetiță minunată pe nume Rebeca. Foto: Instagram

Andreea Tonciu a postat o imagine cu fetița ei, un îngeraș cu ochi albaștri, iar fanii i-au sărit în cap pe contul ei de Instagram.

Andreea Tonciu, rugată să plece de la Bravo, ai stil

Vedeta, tot mai nepopulară în urma ieșirilor greu de digerat pe care le-a avut la Bravo, ai stil a fost somată de una dintre urmăritoarele ei de pe rețeaua de socializare să renunțe la reality-show-ul de modă de la Kanal D tocmai pentru binele fetiței pe care a prezentat-o publicului ei.

„Renunță la emisiune, Andrea! Ori încearcă sa-ti ții emoțiile sub control! Las-o pe Radu sa facă mahala. Una e sa fii sinceră și directa și alta e sa ai Un meltdown in direct. Emisiunea se va termina la un moment dat, dar familia ta va suferi.

Nu doar sotul și fata ta superba, dar și părinții tai și sora ta, care nu au greșit cu nimic. Retrage-te cât încă nu ti-au stricat imaginea de tot. Gândește-te la cei apropiați tie, dacă de tine nu îți pasa.

Pupici, și găsește un Format de emisiune mai apropiat temperamentului tau. Poate ceva de divertisment?”, i-a scris cineva pe Instagram.

Bruneta, conflicte greu de digerat cu aproape toate fetele

Fosta asistentă de televiziune a devenit una din cele mai controversate concurente de la actualul sezon Bravo, ai stil.

Încă de la început s-a aflat în conflict cu mai multe fete, iar cu Maria Ilioiu, prima eliminată din acest sezon, chiar s-a bătut în studioul de la Romexpo, fiind nevoie de intervenția polițiștilor.

Lunile au trecut, iar Tonciu a luat la rând alte concurente, cea cu care a atins apogeul înjurăturilor fiind Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.

De altfel, în urma scandalurilor repetate avute cu aceasta, fiica designerului a fost nevoită să părăsească emisiunea, căci nu a mai suportat atitudinea brunetei și nici faptul că producătorii închid ochii la toate derapajele ei, scuzând-o sub pretextul că face show.

 

Închide ×