Life

Andreea Tonciu, devastată de moartea lui Costin Mărculescu: “Țin minte că și atunci mă sunai”

11.06.2020 | 19:38
Andreea Tonciu devastata de moartea lui Costin Marculescu Tin minte ca si atunci ma sunai
Andreea Tonciu, devastată de moartea lui Costin Mărculescu: "Țin minte că și atunci mă sunai"
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu era apropiată de Costin Mărsculescu, astfel că, moartea acestuia a devastat-o complet. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie cu actorul încă de la primele ore ale dimineții, alături de un mesaj emoționant.

Andreea Tonciu, devastata de moartea lui Mărculescu

Moartea lui Costin Mărculescu a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca actorul să aibă parte de un asemenea sfârșit. Să moară singur și să fie găsit abia după trei zile de la deces.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu i-a fost prietenă, și încă una apropiată. Se sunau des, se întâlneau la evenimente mondene și erau sufletul petrecerii. Șocată de moartea fulgerătoare a lui Mărculescu, Andreea a postat o fotografie și un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, încă de la primele ore ale dimineții.

„Dumnezeu să te ierte prieten drag, nu era zi de sărbătoare să nu mă suni și să-mi urezi numai bine. Erai născut pe 29 iunie o dată cu soțul meu. Țin minte că și atunci mă sunai…sunt complet șocată. Dumnezeu să te ierte”, a scris Andreea Tonciu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Vecinii au sunat la 112

Costin Mărculescu a fost găsit mort în seara zilei de 10 iunie, în apartamentul său, în care locuia cu chirie. Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii acestuia, îngrijorați că nu l-au mai văzut de zile bune.

În urma semnalului de alarmă tras de vecini, pompierii au ajuns la fața locului și au spart ușa apartamentului pentru a putea intra. L-au găsit pe Costin Mărculesu fără suflare, în baie, într-o stare de putrefacție.

ADVERTISEMENT

Mărculescu s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani și se pare că în ultimul timp trecea printr-o perioadă destul de dificilă. Acesta suferea de stări depresive, din cauza unor probleme întâmpinate pe plan profesional.