Life

Andreea Tonciu, foc și pară pe Rengle după ce i-a jignit pe CRBL și Relu de la Survivor: „Ăsta nu e om, e javră”

Andreea Tonciu e mai revoltată ca niciodată după ultimele declarații pe care le-a făcut Rengle despre exilații CRBL și Relu Pănescu de la Survivor România.
22.02.2022 | 07:30
Andreea Tonciu foc si para pe Rengle dupa ce ia jignit pe CRBL si Relu de la Survivor Asta nu e om e javra
Andreea Tonciu, noi remarci dure la adresa lui Emil Rengle de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a făcut câteva remarci răutăcioase la adresa celor doi concurenți trimiși în exil, despre care a spus că au ajuns, de fapt, la azilul de bătrâni.

Declarația nu a picat bine telespectatorilor, printre care se numără și Andreea Tonciu, care a conviețuit la Survivor România cu dansatorul pe tocuri.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune este foc și pară pe Emil Rengle, cu care a spus că vrea să aibă o confruntare televizată în momentul în care acesta va fi eliminat.

Andreea Tonciu îl desființează pe Emil Rengle de la Survivor România

Andreea a spus că înțelege nominalizarea făcută de Natalia Duminică în persoana lui CRBL. Dacă avea această putere, și ea ar fi propus pe cineva cu care nu se înțelege.

ADVERTISEMENT

Ce nu a acceptat deloc a fost remarca pe care Rengle a făcut-o despre CRBL și Relu, una care i se pare complet deplasată.

„Nu mi se pare că CRBL este atât de bun sportiv încât să rămână acolo. Eu trimiteam un om cu care nu mă înțelegeam.

ADVERTISEMENT

Rengle are un comportament oribil. Nu vreau să mai vorbesc despre maimuțoiul acesta, care vorbește în primul rând urât despre niște bătrâni. El cum o să ajungă? A jignit niște oameni. Bunici, n-are bunici. Să îi fie rușine. Pentru mine ăsta nu e om, este o javră.

Despre lătura asta, care știe să comenteze și doar să dea din buci, nu am cum, fratele meu, să vorbesc frumos. Îl detest”, sunt câteva dintre cuvintele tăioase rostite de Tonciu în emisiunea Extrashow de pe VOYO.

ADVERTISEMENT

Nici atitudinea lui CRBL nu o dă pe spate

Vedeta a spus că abia așteaptă ca Emil Rengle să iasă din competiție. Își dorește să aibă o confruntare cu el, la televizor, în fața unei țări întregi. Bruneta este atât de nervoasă încât i-a spus lui Zanni, mai în glumă, mai în serios, că ar trebui să blindeze platoul că nu va răspunde de reacțiile ei: „Cred că îl arunc!”.

Andreea a mai declarat că nici atitudinea lui CRBL nu o încântă prea tare. „Nu cred că trebuie să lăsăm capul în pământ că ești tu Dumnezeu, CRBL, scuză-mă”, a spus Tonciu referindu-se la faptul că revolta lui pentru că a fost trimis în exil nu e justificată până la capăt.

 

ADVERTISEMENT