Life

Andreea Tonciu s-a săturat de România. Fosta asistentă TV vrea să se mute: „Avem foarte multe taxe de plătit!”

Andreea Tonciu s-a săturat de România. Fosta asistentă TV vrea să se mute din țară și se vede locuind în Dubai. S-a plâns că are multe taxe de plătit.
20.12.2022 | 15:01
Andreea Tonciu sa saturat de Romania Fosta asistenta TV vrea sa se mute Avem foarte multe taxe de platit
Andreea Tonciu s-a săturat de România. Unde vre să se mute. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a mărturisit că vrea să plece din România. Fosta asistentă  TV deja se vede locuind departe de țară, într-o destinație cu soare!

Andreea Tonciu s-a săturat de România. Unde vre să se mute

Andreea Tonciu s-a săturat de România și este pregătită să se mute într-o altă țară, anume în Emiratele Arabe.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit pentru Playtech că s-a săturat de țara noastră și nu îi mai place să locuiască aici pentru că sunt foarte mult taxe de plătit.

Tocmai de aceea, vedeta deja se gândește că ar vrea să plece în Dubai, unde să își crească și copilul, pe Rebecca, dar și dacă va mai avea alți copii, tot acolo ar vrea să-i crească.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi mai place România. Avem foarte multe taxe de plătit! Mă gândesc să plecăm în Dubai. O să-mi cresc copilul sau copiii acolo!”, a spus vedeta pentru sursa citată anterior.

Andreea Tonciu ar mai vrea să aibă un copil

Referitor la subiectul unui al doilea copil, fosta participantă de la emisiune Bravo ai stil a recunoscut că nu ar spune nu ideii de a deveni mamă din nou, dar deocamdată nu are acest lucru în plan.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Andreea Tonciu și soțul ei s-ar bucura enorm să devină iar părinți, dar între timp se bucură de singura lor fiică ce le aduce mereu zâmbetul pe buze.

Rebecca a traversat o perioadă mai grea atunci când mama ei a plecat în emisiunea Survivor, dar familia lor este iarăși întregită de când fosta asistentă TV a revenit alături de soț și de copil.

ADVERTISEMENT

„Dacă voi fi gravidă, am anunțat deja că voi păstra copilul.

Dar se întâmplă să traversez o perioadă în care nu se pune chestiunea. Am grijă de Rebecca și asta-mi umple sufletul de bucurie”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT