Life

Andreea Tonciu și-a ieșit din minți și a părăsit din nou platoul Bravo, ai stil: „Sunt șefa pușcăriașelor”

21.10.2020 | 11:26
Andreea Tonciu sia iesit din minti si a parasit din nou platoul Bravo ai stil Sunt sefa puscariaselor
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și-a găsit titulatura la Bravo, ai stil. Concurenta susține că se consideră ca la pușcărie în emisiune și că ea este șefa pușcăriașelor.

Andreea Tonciu, al nșpelea scandal la Bravo, ai stil

În ediția din 21 octombrie, Tonciu va fi din nou în mijlocul conflictelor, continuând disputa pe care a început-o săptămâna trecută cu Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

După mai multe critici primite din partea concurentelor și a juraților, bruneta și-a ieșit din minți și a părăsit iar platoul Bravo, ai stil, ultima oară când a făcut asta, sfidând juriul și întreaga echipă de producție era pe vremea când nu se înțelegea deloc cu Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman alegând în cele din urmă să abandoneze reality-show-ul.

Andreea este deranjată de faptul că Șișcanu s-a poziționat de partea Roxanei Nemeș, considerând o trădare atitudinea ei.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune se confesează în afara momentelor din emisiune și spune că tensiunea creată în platou este de nesuportat: „Suntem aici la pușcărie, eu sunt șefa pușcăriașelor”.

S-a certat cu aproape toate concurentele

Roxana Nemeș și Cristina Șișcanu nu sunt singurele victime ale Andreei Tonciu. La rost va fi luată și Alexandra Ungureanu, despre care vedeta va spune că arată ca un papagal, făcând referire la culorile ținutei alese.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul acestui sezon, Tonciu a devenit una din protagoniste și nu neapărat datorită stilului ori a felului în care știe să își explice ținutele, ci pentru scandalurile pe care le-a provocat încă din primele zile.

La începutul sezonului, Tonciu chiar s-a bătut cu o fostă concurentă, ex-ispita Maria Ilioiu de la Insula iubirii, cea care a fost, de altfel, prima eliminată.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi conflictele cu Calina Dumitrescu pe care nu o scotea din „copil prost”, iar apoi au urmat Roxana Nemeș și Cristina Șișcanu.

Fanii show-ului se întreabă care vor fi următoarele fete de care se va lega Tonciu. Până acum, Oana Radu și Theo Rose au fost ferite de gura slobodă a fostei asistente tv, dar nu e timpul pierdut.

ADVERTISEMENT