Life

Andrei Duban și-a pierdut cumpătul! A răbufnit în fața soției în timp ce erau la cumpărături

30.09.2020 | 23:14
Andrei Duban sia pierdut cumpatul A rabufnit in fata sotiei in timp ce erau la cumparaturi
Andrei Duban și-a pierdut cumpătul! A răbufnit în fața soției în timp ce erau la cumpărături Sursa foto: playtech.ro
ADVERTISEMENT

Un scandal uriaș a avut loc între Andrei Duban și partenera lui de viață. Neînțelegerile dintre cei doi soți i-au surprins pe toți, mai ales că actorul și-a pierdut cumpătul.

După cum relatează ciao.ro, nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea revoltă între cei doi soți. Certurile au început de la niște lucruri relativ banale, mai exact cumpărăturile.

ADVERTISEMENT

Se pare că Andrei Duban nu a reușit să cadă de comun acord cu Grațiela, soția lui, în privința obiectelor pe care ar fi vrut să achiziționeze. Cei doi au fost surprinși într-un centru comercial de mobilă de la periferia capitalei.

Andrei Duban și-a pierdut cumpătul! Cum a reacționat actorul la cumpărături

Vedetele nu pot avea un strop de intimitate atunci când se află în public, mai ales dacă au parte de momente tensionante. Așa au fost surprinși Andrei și Gabriela Duban într-un centru comercial, încercând din greu să ajungă la o înțelegere în privința cumpărăturilor.

ADVERTISEMENT

Soțul nu a mai putut rezista și a renunțat la confruntarea cu frumoasa lui soție, așa că s-a așezat pe un stand de covoare pe care l-a găsit în jur. Desigur, artistul a fost echipat cu masca de protecție, așa cum este obligat de către autorități.

Andrei se agită în timp ce își așteaptă soția să se hotărască asupra unui produs. Astfel, mâinile îi cad pe picior din cauza nervilor, semn că și-a consumat fiecare resursă de răbdare din corp.

ADVERTISEMENT

Mersul la shopping cu soția s-a dovedit a fi un lucru extrem de obositor pentru Andrei Duban. I-a fost foarte greu să mențină o atitudine calmă din cauza faptului că Grațielei îi lua mult prea mult să aleagă un model.

În timp ce aștepta plictisit și nervos, Grațiela se plimba dintr-o parte în alta pentru că nu știa ce model de coș de rufe să aleagă pentru familia ei. Alegerea unui simplu obiect uzual din gospodărie s-a dovedit a fi o mare provocare pentru ea.

ADVERTISEMENT

Pentru majoritatea femeilor, alegerea unei haine sau a unei piese de mobilier reprezintă un mare calvar. Nu și pentru Grațiela Duban, care a fost pusă în dificultate de un simplu coș de rufe.

Andrei Duban s-a săturat și s-a dat bătut și a așteptat nerăbdător până ce Grațiela a terminat de analizat fiecare coș în parte. Vezi aici imaginile surprinse cu cei doi.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca bărbatul să se lase doborât de un simplu obiect casnic asupra căruia soția nu se putea hotărî!

ADVERTISEMENT