Life

Imagini de infarct cu Grațiela Duban la plajă. Ce făcea soțul ei, umoristul Andrei, în timp ce blonda pășea pe nisipul fierbinte – Video

14.08.2020 | 17:54
Imagini de infarct cu Gratiela Duban la plaja Ce facea sotul ei umoristul Andrei in timp ce blonda pasea pe nisipul fierbinte  Video
Grațiela Teohari Duban este nevasta actorului Andrei Duban. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Grațiela Duban și Andrei au mers la mare împreună cu copilul lor. Fosta concurentă de la Survivor România, cea care era să-l ”traducă” pe umorist cu Ghiță Balmoș a apărut într-un costum de baie care i-a băgat în boală pe bărbații de pe litoral.

Grațiela Duban, cu soțul și fiul lor la plajă

În timp ce Grațiela se plimba pe plajă, Andrei admira alte fete, chiar dacă apoi susținea că el are ochi doar pentru soția lui.

ADVERTISEMENT

Persoana care l-a pus în dificultate pe actorul de comedie a fost chiar fiul său, Armin, care s-a bucurat alături de părinți de vacanța la Marea Neagră.

„Pândesc fete pentru tata”, a spus băiatul actorului cu o naturalețe specifică pruncilor, spre uimirea Grațielei.

ADVERTISEMENT

„Băiatul meu mă ajută cu numărătoarea. Îmi zice: tati, uite, o femeie fără sutien în stânga, fără sutien în dreapta”, a spus Andrei Duban.

Internauții, extrem de duri cu soții Duban: „Păstrați distanța, deștepților!”

„Concluzia e că ar fi trebuit să mai fac o fetiță să mă uit și eu după nuci de cocos”,

a completat Grațiela.

Cei doi soți au comentat si situația creată în România de coronavirus. Actorul susține că lumea e un pic mai tristă față de alți ani, dar că ei se distrează așa cum o făceau mereu, respectând măsurile autorităților.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Youtube a postului Kanal D, internauții nu au avut cuvinte tocmai frumoase de adresat la adresa celor doi.

Cineva a remarcat că nici Grațiela și nici reporterița de la Kanal D nu au respectat distanța fiziă de pe plajă, în condițiile în care nimeni nu purta mască de protecție, lucru indicat de autoritățile sanitare pe perioada stării de alertă.

ADVERTISEMENT

„Da, ai o soție “ok” te-a înșelat in Dominicană, în acel concurs în fața unei țări intregi …. Te iubește de nu mai poate; Păstrați distanța, deștepților”, au comentat oamenii.

https://www.youtube.com/watch?v=cN3_Pff0lEc

ADVERTISEMENT