Sport

Andrei Ivan a „înscris“ şi în viaţa privată. Atacantul Universităţii Craiova s-a căsătorit şi va deveni tătic. Video

Andrei Ivan trece prin cea mai bună perioadă din viaţa sa, atât profesional, fiind jucător de bază la Universitatea Craiova, cât şi în plan personal, după ce s-a căsătorit şi va deveni tată.
19.07.2022 | 18:59
Andrei Ivan a inscris si in viata privata Atacantul Universitatii Craiova sa casatorit si va deveni tatic Video
Andrei Ivan s-a căsătorit şi va deveni tătic. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, vedeta Universităţii Craiova, traversează o perioadă extrem de bună pe toate planurile. La echipă, este om de bază, iar în afara terenului, e soţ şi va deveni tată.

Andrei Ivan va deveni tată de fată

În urmă cu 10 zile, Andrei Ivan spunea „Da!“ în faţa ofiţerului stării civile. Aleasa inimii lui, Anda Butuc, a devenit doamna Ivan. La puţin timp de la fericitul eveniment, proaspăt însurăţeii au venit cu o nouă veste pentru fani.

ADVERTISEMENT

„S-au cunoscut deja, vom avea un nepoţel“, spune o reclamă de la noi. În cazul părinţilor nouarului de la Craiova, „vom avea o nepoţică“…

„Am vrut să te ţinem doar pentru noi cât de mult am putut şi acum, după toate aceste luni în care ne-am bucurat de timpul petrecut cu familia noastră, suntem plini de atât de multă bucurie încât să te împărtășim cu lumea.

ADVERTISEMENT

Eşti ceea ce ne întregește. Abia așteptăm să te cunoaștem! Când iubirea este prea mare Dumnezeu o împarte la 3“, a scris doamna Ivan pe contul de Instagram.

Cei doi vor avea o fetiţă. Iar acest lucru a fost divulgat într-un mod inedit. La petrecerea ce a urmat cununiei civile, atacantul Craiovei a şutat într-o minge din care a ieşit fum… roz.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🤍 A|I 🤍 (@andda_b_)

Echilibrul din viaţa personală a dus la evoluţii bune

În sezonul precedent, Andrei Ivan a fost cel mai bun jucător ai Universităţii Craiova. 14 goluri şi 11 pase decisive a strâns atacantul în 33 de partide din SuperLiga.

Forma extraordinară a fost pusă şi pe seama faptului că, în afara terenului, Ivan a avut parte de multă linişte, lucru subliniat şi de Sorin Cârţu.

ADVERTISEMENT

„Andrei are evoluții constant bune în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală. Şi-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea”, declara Cârțu la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 3,30 este cota pentru „U Craiova să câştige la minimum două goluri diferenţă”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: