Sport

Fanii Universității Craiova i-au premiat pe jucătorii „alb-albaștrilor”! Cine este MVP-ul oltenilor din acest sezon

Suporterii Universității Craiova i-au premiat pe jucătorii oltenilor pe finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Andrei Ivan a fost desemnat MVP-ul „juveților”, iar Jovan Markovic a primit premiul Best Goal.
20.05.2022 | 16:08
Fanii Universitatii Craiova iau premiat pe jucatorii albalbastrilor Cine este MVPul oltenilor din acest sezon
Fanii Universității Craiova i-au premiat pe jucătorii „alb-albaștrilor”! Cine este MVP-ul oltenilor din acest sezon. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fanii „alb-albaștrilor” din gruparea Supporters UCV le-au acordat premii jucătorilor formației din Bănie, înaintea partidei Universitatea Craiova – Farul Constanța, programată vineri, de la ora 20:30. Andrei Ivan a fost desemnat MVP-ul oltenilor din acest sezon, iar Jovan Markovic a fost ales autorul celei mai frumoase reușite a formației din Bănie.

Gruparea Supporters UCV i-a premiat pe jucătorii Universității Craiova. Andrei Ivan și Jovan Markovic au fost preferații publicului

Susținătorii „alb-albaștrilor” din gruparea Supporters UCV și-au desemnat jucătorii preferați din actuala ediție a campionatului. Jovan Markovic a primit premiul Beast Goal, iar Andrei Ivan a fost desemnat MVP-ul Universității Craiova în sezonul 2021-2022.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost declarat cel mai bun jucător al Universității Craiova de către Supporters UCV. Printre preferații publicului oltean din acest sezon s-au aflat jucători precum Gustavo și Mirko Pigliacelli, titularul din poarta formației din Bănie.

Celălalt atacant al Universității Craiova, Jovan Markovic, a primit premiul Beast Goal pentru reușita din înfrângerea cu FCSB, scor 1-4. Vârful „juveților” a marcat un gol dintr-o poziție aproape imposibilă, după ce a trecut de mai mulți jucători ai „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan și Jovan Markovici au marcat câte 13 goluri pentru formația din Bănie, în acest sezon. Cei doi jucător ai oltenilor vor primi trofeele din partea grupării Supporters UCV la începutul partidei Universitatea Craiova – Farul Constanța.

În sezonul precedent din Casa Pariurilor Liga 1, premianții Universității Craiova au fost Alexandru Cicâldău și Ștefan Baiaram. Mijlocașul oltenilor transferat în vara anului 2021 la Galatasaray a fost desemnat MVP-ul stagiunii trecute, iar tânărul atacant al „juveților” a primit premiul Best Goal.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan nu credea la început că va ajunge la nivelul actual: „Niciun fotbalist nu se gândește că o să ajungă foarte sus”

Jucătorul oltenilor își amintește cu drag primele experiențe de pe terenul de fotbal. Andrei Ivan a declarat că a început junioratul din postura de portar, însă pe parcursul antrenamentelor acesta a făcut trecerea la actuala sa poziției, cea de atacant.

„Mama mea m-a dus la fotbal la vârsta de 6 ani. Prima dată m-au băgat în poarta, dar după antrenorul m-a pus atacant și așa a rămas. Mă trezeam dimineață să mă duc la școală, apoi veneam acasă și mă jucam fotbal până la ora 5”, a declarat atacantul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a câștigat prima sumă de bani din fotbal la Sporting Pitești, formație de la care a fost transferat la Universitatea Craiova. Acesta a declarat că la începuturile carierei nu se gândea că va ajunge la nivelul actual și la salariul pe care îl are la formația din Bănie.

„Primii bani pe care i-am câștigat din fotbal au fost 100 de lei, la Sporting Pitești. E ceva mare pentru mine (n.r. să aibe un venit consistent din fotbal), cred că niciun fotbalist nu se gândește că o să ajungă foarte sus și să câștige un salariu atât de mare. Primele ghete le-am primit de la tatăl meu, eram la Moreni. A venit de la muncă și mi le-a adus la meci, am jucat cu ele. Două zile am dormit cu ele în pat”, spunea Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,95 este cota pentru ”peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT