Sport

Andrei Ivan, exasperat de ratările Universității Craiova cu Farul: „Parcă a fost zid în poartă! Ne luptăm pentru locul trei”

Universitatea Craiova a încurcat Farul, însă jucătorii olteni s-au jucat cu ocaziile și au ratat pe bandă rulantă în repriza a doua. Andrei Ivan, declarația serii
14.05.2023 | 00:24
Andrei Ivan exasperat de ratarile Universitatii Craiova cu Farul Parca a fost zid in poarta Ne luptam pentru locul trei
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a jucat cu ocaziile, iar oltenii rămân pe locul 4 cu două etape înainte de finalul SuperLigii. Jucătorii lui Eugen Neagoe nu sunt însă mulțumiți cu rezultatul obținut.

Universitatea Craiova a ratat șansa să urce pe locul 3. Andrei Ivan, frustrat la maxim: „Am avut 33 de ocazii”

Andrei Ivan a egalat din penalty pentru U Craiova cu Farul în minutul 82, după ce a ratat de la punctul cu var în minutul 83 cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a uitat de penalty-ul ratat cu FCSB: „Nu m-am gândit, ci doar că o să înscriu. Parcă a fost zid în poartă azi! Am avut 33 de ocazii și ei trei și au marcat. Noi suntem concentrați și s-a văzut și pe teren”.

Universitatea Craiova speră că va termina peste CFR Cluj în clasament: „Va fi o luptă grea”

Golgheterul oltenilor consideră că Farul nu a opus niciun fel de rezistență după eliminarea lui Alibec: „După ce au luat roșu, ne-a fost foarte ușor! Sincer să vă spun trebuia să câștigăm și să urcăm pe locul trei, dar nu a fost să fie”.

ADVERTISEMENT

Ivan crede în continuare în calificarea în cupele europene: „Nu avem ce face momentan, ci doar să ne luptăm pentru locul trei. Va fi o luptă foarte grea, dar și cei de la CFR au avut două meciuri grele cu FCSB și Farul.

Sper să mergem noi în Conference League. Suporterii noștri merită și sunt nemulțumit că îi dezamăgim de la meci la meci”, a spus atacantul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, omul care poate decide titlul în SuperLiga. A ratat penalty cu FCSB și a înscris de la 11 metri cu Farul

Andrei Ivan ar putea trimite titlul la FCSB după ce a marcat cu Farul în finalul meciului. Golgheterul Universității Craiova a trecut prin momente grele la meciul cu bucureștenii, când a ratat penalty la scorul de 0-1 în minutul 83.

Atacantul a dat dovadă de caracter și nu s-a ferit să bată din nou cu Farul, tot pe final de meci, mai exact în minutul 82. Dacă FCSB va câștiga cu CFR Cluj, echipa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii ar putea trece peste Farul în clasament cu o victorie la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova speră că Universitatea Cluj va câștiga Cupa României și astfel „leii” vor ajunge din nou în cupele europene. Altfel, echipa lui Eugen Neagoe e în afara Europei, cu 37 de puncte, două mai puțin decât CFR Cluj.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,82 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Rapid -Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: