Sport

Andrei Chivulete, două penalty-uri dictate cu VAR la Universitatea Craiova – Farul. Istvan Kovacs a semnalat ambele faze. Video

Andrei Chvulete a dictat 2 penalty-uri cu VAR în derby-ul de titlu dintre Universitatea Craiova - Farul. Alibec a ratat, Ivan a marcat de la 11 metri.
13.05.2023 | 23:22
Andrei Chivulete doua penaltyuri dictate cu VAR la Universitatea Craiova  Farul Istvan Kovacs a semnalat ambele faze Video
Andrei Chivulete a oprit aproximativ 5 minute meciul U Craiova - Farul pentru a revedea faza penalty-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-05-2023
20:28

Andrei Chivulte, penalty cu VAR și pentru U Craiova

Andrei Chivulete a cerut ajutorul lui Istvan Kovacs din camera VAR în minutul 81, la un duel între Koljic și Boli. „Leii” au primit penalty în urma intervenției fundașului central. 

Andrei Ivan și-a asumat responsabilitatea după ce a ratat un penalty pe „Oblemenco” împotriva FCSB-ului tot pe final de meci. Atacantul a înscris de această dată și a făcut uitat acel moment. 

Universitatea Craiova – Farul, derby-ul de titlu din SuperLiga, a creat controverse încă din debutul meciului de pe „Oblemenco”. „Marinarii” au primit un penalty acordat cu VAR, după ce partida fost oprită minute bune.

Andrei Chivulete, în prim plan la U Craiova – Farul. Alibec a ratat o șansă uriașă după ce a primit penalty cu VAR

Bogdan Mitrea i-a pus piedică lui Denis Alibec în minutul 7, însă centralul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue. VAR a intervenit iar faza a fost analizată timp de câteva minute, arbitrul partidei dictând lovitură de la unsprezece metri după ce a revăzut duelul la monitor.

ADVERTISEMENT

Golgheterul „marinarilor” a ratat însă penalty-ul, iar echipa lui Gheorghe Hagi a ratat o șansă uriașă în drumul spre titlu în SuperLiga. VEZI VIDEO AICI.

Alibec a șutat puternic, dar pe centrul porții, iar portarul Laurențiu Popescu a respins excelent cu piciorul, spre disperarea atacantului care a ratat într-un moment crucial.

ADVERTISEMENT

Play-off-ul din SuperLiga este presărat cu greșeli de arbitraj. La fel s-a întâmplat și la Universitatea Craiova – Farul Constanța, partida fiind oprită minute bune. De altfel, prima repriză a fost prelungită cu nu mai puțin de șase minute.

Faza va stârni cu siguranță discuții de ambele părți. Momentul a adus aminte de faza la care FCSB a primit penalty chiar în meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec și-a spălat apoi toate păcatele și a creat faza de la golul lui Mateus Santos

Denis Alibec nu s-a lăsat însă demoralizat și a creat faza golului din minutul 24 al constănțenilor. Atacantul a driblat tot în calea sa și l-a lăsat pe Mateus Santos singur cu poarta goală.

Fostul atacant al lui Inter a reușit în acest sezon 14 goluri și opt pase decisive în 31 de meciuri în acest sezon, fiind evaluat conform Transfermarkt la 900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie pe terenul Universității Craiova, Farul ia o opțiune serioasă pentru titlu, iar „marinarii” vor avea un moral excelent înainte de meciul decisiv cu FCSB de la Ovidiu de etapa viitoare.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Rapid -Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT