Sport

Andrei Ivan, lăudat de un impresar care îl cunoaște la perfecție: „Poate face pasul din nou în străinătate. Are calități extraordinare”. Exclusiv

Andrei Ivan a marcat o "dublă" contra CFR Cluj și a fost din nou decisiv pentru Universitatea Craiova, la fel ca și cu Hermannstadt.
12.02.2023 | 11:00
Andrei Ivan laudat de un impresar care il cunoaste la perfectie Poate face pasul din nou in strainatate Are calitati extraordinare Exclusiv
Andrei Ivan, lăudat de un fost coleg de la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a avut o prestație excepțională în partida contra campioanei CFR Cluj, câștigată de Universitatea Craiova cu 2-0. A fost omul meciului și a reușit o nouă dublă pe “Ion Oblemenco”, după cea din partida cu Hermannstadt. Olivian Surugiu, fost coleg cu internaționalul român la formația din Bănie, a oferit un interviu pentru FANATIK și a recunoscut că este uimit de calitățile lui Ivan.

Andrei Ivan, lăudat de un fost coleg de la Universitatea Craiova: „Poate face pasul din nou în străinătate. Are calități extraordinare”

În primele două meciuri de pe teren propriu din 2023, cu Hermannstadt și CFR Cluj, Andrei Ivan a făcut show, câte două goluri în fiecare duel. Olivian Surugiu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că atacantul oltenilor poate face pasul la o echipă din străinătate în vară, după ce a redevenit un jucător decisiv pentru olteni.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul l-am văzut ca pe un băiat cu niște calități extraordinare, mai ales fizice. Este într-o pasă bună, îi doresc tot binele din lume. Am înțeles că a avut și câteva oferte din afară, dacă până în vară va marca mai multe goluri și va ajuta echipa să termine cât mai sus în clasament va prinde un transfer în străinătate”, a declarat Olivian Surugiu.

Fostul fotbalist al oltenilor, devenit agent de jucători, a declarat că Andrei Ivan are un potențial enorm și poate face față într-un campionat din afara României. Acesta a mai avut experiențe la cluburi precum Krasnodar și Rapid Viena, însă după o perioadă de doi ani s-a întors la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Este un jucător cu un talent enorm. Mi-a plăcut foarte mult și când eram colegi. Cred în Andrei Ivan, poate face din nou pasul la o echipă din afară. A fost la Rapid Viena, a jucat la nivel de Europa League, a fost și la Krasnodar.

Rusia este un campionat foarte dificil din prisma a tot, trebuie să te gândești și la distanțele dintre echipe și frig, este un campionat dificil. Și la Krasnodar a avut meciuri foarte bune și la Rapid Viena, la fel”, a declarat fostul coleg al lui Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

„Echipa se leagă frumos, crește ușor și m-aș bucura din tot sufletul ca în viitor să îi văd într-o cupă europeană”

Olivian Surugiu a declarat că s-ar bucura să îi vadă pe olteni în grupele unei competiții europene. La începutul acestui sezon, Universitatea Craiova a fost la un pas de calificarea în Conference League, însă jucătorii alb-albaștrilor au pierdut la loviturile de departajare cu Hapoel Beer Sheva.

„Pot să spun că mă leagă amintiri foarte frumoase, am avut momente în care am mai discutat cu unii dintre jucători, deși rareori. Se pare că echipa se leagă frumos, crește ușor și m-aș bucura din tot sufletul ca în viitor să îi văd într-o cupă europeană, să se bată acolo sus.

ADVERTISEMENT

„În orice domeniu trebuie să o iei pas cu pas, cred că echipa a urcat ușor, dar sigur. De-a lungul anilor a avut o pantă ascedentă, mă leagă amintiri frumoase și îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult, să joc mai mult.

Ce este de domeniul trecutului trebuie lăsat acolo, contează ce va urma de acum încolo atât pentru mine, cât și pentru club. Le doresc tot binele din lume și să își îndeplinească toate obiectivele pe care și le-au propus, sper să aibă rezultate”, a declarat Olivian Surugiu.

Olivian Surugiu, 32 de ani, a jucat atât la FCU Craiova 1948, cât și la Universitatea Craiova. A fost coleg cu Andrei Ivan între mai 2016 și ianuarie 2017. A plecat apoi la Pandurii și a mai schimbat ulterior câteva echipe înainte de a-și încheia cariera de fotbalist, pentru a-și încerca norocul ca impresar.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: