Sport

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0, în etapa 25 din SuperLiga. „Dubla” lui Andrei Ivan aprinde și mai mult lupta la titlu! Cum arată clasamentul

CFR Cluj suferă a doua înfrângere consecutivă în SuperLiga, iar Universitatea Craiova se apropie de primul loc și speră la titlu.
11.02.2023 | 21:51
Universitatea Craiova  CFR Cluj 20 in etapa 25 din SuperLiga Dubla lui Andrei Ivan aprinde si mai mult lupta la titlu Cum arata clasamentul
Andrei Ivan, eroul Universității Craiova în partida contra CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-02-2023
16:26

U Craiova - CFR Cluj 2-0 (Andrei Ivan 68, 87)

Vezi aici cele mai importante faze.

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min.90+7: Final de meci pe Oblemenco.

Min.87: GOOOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan face „dubla” cu un șut din voleu.

Min.68: GOOOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan marchează în poarta lui Scuffet.

Min.46: A început repriza a doua. 

Min.45+2: Pauză pe „Ion Oblemenco”. 

Min.34: Driblinguri spectaculoase ale lui Markovici! Ocazie mare pentru atacant care trimite peste poartă! 

Min.24: Voleu superb al lui Vătăjelu din afara careului! Scuffet respinge în corner. Prima mare ocazie pentru Universitatea Craiova.

Min.17: Ciprian Deac înscrie însă golul este anulat pentru ofsaid.

Min. 1: A început partida din Bănie!

U Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Nchama – Mateiu, Screciu – Cîmpanu, Ișfan, Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar, Hanca, Badelj, Sala, Crețu, Nistor, Danciu, Rivaldinho, Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Boateng – Birligea, Yeboah, Krasniqi. Rezerve: Sava, Braun, Țîru, Muhar, Cvek, Petrila, Fica, Malele, Janga. Antrenor: Dan Petrescu. 

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj are loc sâmbătă, 11 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 25-a din SuperLiga. Este derbyul etapei. CFR Cluj ocupă locul 2, cu 50 de puncte, unul în spatele liderului Farul iar oltenii ocupă locul 5, cu 41 de puncte. Ținând cont de faptul că în play-off punctele se vor înjumătăți o victorie a Craiovei ar introduce și această echipă în ecuația luptei la titlu.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Confruntarea Universitatea Craiova – CFR Cluj se desfășoară sâmbătă, 11 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa 25 din SuperLiga și se așteaptă o afluență mare de public, dată fiind și importanța partidei pentru o posibilă implicare a juveților în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Gazonul stadionului din Craiova se prezintă destul de bine, astfel încât nu vor fi probleme pentru jucători, singurul impediment putând fi doar temperatura geroasă. Fanii Craiovei promit o susținere masivă la acest meci, dorind să îi arate antrenorului Eugen Neagoe faptul că sunt alături de el, mai ales că este un antrenor al locului.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – CFR Cluj

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 11 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa 25 din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova sâmbătă, 11 februarie, va fi o vreme plăcută, cu cer seninm, fără nici un pericol de ploaie, lapoviță sau ninsoare, ca în zilele precedente. La ora partidei temperatura ar putea fi însă un grad maxim două sub zero, pentru că maxima zilei la amiază va ajunge doar la două grade. Experimentatul arbitru bucureştean Marcel Bîrsan va conduce derbyul etapei.

Ce jucători sunt absenți în întâlnirea Universitatea Craiova – CFR Cluj

Eugen Neagoe este conştient de dificultatea meciului cu CFR Cluj dar şi de importanţa sa uriaşă, pentru că o victorie ar face foarte interesantă lupta la titlu. A fost o săptămână tumultoasă la Craiova, portarul Arlauskis rezilind contractul. Există o listă de jucători care sunt cu valiele la uşă, atmosfera nu e deloc prielnică unui asemenea meci, clubul ajungând să se judece cu Hanca şi Vână. Bairam şi Bancu rămân indisponibili.

ADVERTISEMENT

Nici la CFR Cluj nu sunt prea multe zâmbete după 0-1 acasă cu FCSB. Meciul de la Craiova este la fel de greu şi un al doilea eşec la rând ar complica lucrurile. Dan Petrescu va merge pe formula de echipă obişnuită, aproape identică din partida cu FCSB, în pofida înfrângerii.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Pentru pariori este o partidă extrem de dificilă, lucru pe care l-au reflectat și bookmakerii în alegerile lor. Pentru aceștia CFR are un imperceptibil avans la victorie, 2,90 față de 2,75 acordat oltenilor. Șansă dublă 1X are cotă 1,55 iar șansă dublă X2 cotă 1,50. Un gol reușit de alb-albaștrui valorează 1,50 iar unul marcat de ardeleni 1,45.

ADVERTISEMENT

Din 2014 până în prezent au avut loc nu mai puțin de 18 partide la Craiova între cele două echipe iar bilanțul este unul perfect echilibrat: șase victorii Universitatea, șase egaluri, șase succese CFR, ultimul în 2021 fiind de fapt, în etapa finală partida care a decis campioana. S-a impus CFR cu 3-1, după ce oltenii marcaseră primii.

ADVERTISEMENT