Sport

Andrei Miron are ruptură musculară! Cât va lipsi fundașul de la FCSB. Update exclusiv

O nouă lovitură pentru FCSB! Andrei Miron are ruptură musculară.
21.10.2021 | 18:33
Andrei Miron are ruptura musculara Cat va lipsi fundasul de la FCSB Update exclusiv
ADVERTISEMENT
21-10-2021
15:33

Din informațiile FANATIK, Andrei Miron a suferit o ruptură musculară la piciorul drept și va lipsi aproximativ trei săptămâni.

Vestea vine într-un moment cum nu se putea mai rău pentru FCSB, care se confruntă cu numeroase cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Partida Farul – FCSB este programată pentru duminică, la ora 20:30, în etapa a 13-a de Liga 1. Însă, meciul are șanse mari să fie amânat, din cauza listei interminabile de jucători indisponibili de la FCSB, la care s-a adăugat și stoperul Andrei Miron.

Andrei Miron, în dubiu pentru Farul – FCSB

FANATIK a aflat că Andrei Miron a acuzat probleme musculare, pe care le-a resimțit și în timpul partidei FCSB – CS Mioveni, 3-0, din etapa trecută. Astfel că stoperul celor de la FCSB este incert pentru meciul cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Andrei Miron nu va fi recuperat, meciul cu Farul Constanța va fi, cel mai probabil, amânat. Deoarece, în prezent, FCSB are la dispoziție doar 13 jucători, adică numărul minim prevăzut pentru ca meciul să se desfășoare.

FCSB trece printr-o perioadă cruntă, din cauza infectărilor cu COVID-19. Nu doar lotul de jucători este decimat, ci și banca tehnică, acolo unde antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său au contractat virusul. Până la revenirea lui Edi Iordănescu, locul acestuia a fost luat de Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase le dă emoții celor de la FCSB

Inclusiv căpitanul Florin Tănase este incert pentru meciul cu Farul Constanța. Acesta a suferit o accidentare la gleznă, la finalul partidei cu CS Mioveni, iar șansele să se refacă sunt minime.

Din informațiile FANATIK, Florin Tănase încă simte dureri la gleznă, motiv pentru care nu a putut să termine sesiunea de antrenamente de marți.

ADVERTISEMENT

„E posibil ca meciul cu Farul să fi amânat. Fac rugăciune și văd dacă mă luminează Dumnezeu. Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Și Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu situația în care se află echipa roș-albastră.

ADVERTISEMENT

„Tavi Popescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Tănase e accidentat, are glezna cât pepenele ăla galben, nu cel roșu. Suntem doar 12 acum.

Jucătorii noștri de perspectivă sunt împrumutați peste tot la echipele din Liga 1 sau Liga 2. Jucătorii care au ajuns fotbaliști sunt împrumutați la alte echipe. Nu putem să ne batem joc de competiție și să luăm puști de 15 ani.

E posibil să recuperăm, mai avem teste de făcut, nu suntem obligați să-l facem, dar noi i-am testat duminică pe jucători, inclusiv pe Keșeru, care e vaccinat, sau pe Thomas Neubert, care e vaccinat, pentru că noi nu putem să punem în pericol competiția.

Noi nu glumim cu aceste lucruri. Vali Gheorghe a fost simțit de Marius Ianuli că avea nasul înfundat și atunci l-am testat. Puteam să-l dăm accidentat, dar nu era corect. La fel și cu Crețu”, a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT