Sport

Andrei Nicolescu, reclamat la Comisia de Disciplină după acuzele de blat la FC Voluntari – Hermannstadt 1-0. Ce riscă oficialul lui Dinamo

Andrei Nicolescu este de părere că a fost blat la Voluntari - Hermannstadt 1-0. Ilfovenii vor face sesizare la Comisia de Disciplină și cer sancționarea oficialului de la Dinamo.
30.03.2024 | 11:00
Andrei Nicolescu reclamat la Comisia de Disciplina dupa acuzele de blat la FC Voluntari  Hermannstadt 10 Ce risca oficialul lui Dinamo
FC Voluntari cere sancționarea lui Andrei Nicolescu la Comisia de Disciplină a FRF. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Voluntari – Hermannstadt s-a terminat 1-0, după un penalty înscris de George Merloi, iar Andrei Nicolescu este de părere că duelul a fost blat. În urma declarațiilor făcute de oficialul lui Dinamo, ilfovenii se pregătesc să meargă la Comisia de Disciplină.

Andrei Nicolescu, reclamat la Comisia de Disciplină după acuzele de blat la FC Voluntari – Hermannstadt

Andrei Nicolescu a încercat să fie diplomat în declarația sa de după Voluntari – Hermannstadt, însă ideea a fost destul de clară. Oficialul celor de la Dinamo a acuzat cele două formații că ar fi aranjat meciul din etapa a doua de play-out.

ADVERTISEMENT

Astfel, victoria celor de la FC Voluntari aduce un dezavantaj pentru dinamoviști în lupta de la salvarea de la retrogradare. Nicolescu nu se aștepta ca sibienii să piardă duelul de pe stadionul Anghel Iordănescu. Hermannstadt fiind o formație cu prestații foarte bune în acest sezon și care a fost aproape de play-off.

Cu toate acestea, declarația lui Andrei Nicolescu și presupunerea sa nu au trecut neobservate de conducerea celor de la FC Voluntari. Așadar, ilfovenii vor face sâmbătă o sesizare la Comisia de Disciplină a FRF, unde vor cere sancționarea oficialului de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ce riscă oficialul lui Dinamo

“Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut. Dar se pare că m-am înșelat”, a declarat Nicolescu, extrem de nervos, la Prima Sport.

Aceasta a fost declarația care i-a supărat pe cei de la FC Voluntari și care i-a instigat să facă sesizarea care poate aduce o sancțiune mare pentru oficialul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Așadar, Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, dar și să primească o amendă consistentă din partea Comisiei de Disciplină. Lucruri de care conducătorul formației din Ștefan cel Mare nu avea nevoie în acest moment. Mai ales după sancțiunea de 4 etape primită de la FRF după incidentul din meciul Dinamo – UTA Arad 1-0.

Replica celor de la Hermannstadt după declarația lui Nicolescu

Radu Neguț, managerul lui Hermannstadt, a reacționat imediat cum a auzit declarațiile lui Andrei Nicolescu. “Domnul Nicolescu vorbește mult și prost, mai ales în ultima vreme. În loc să (mai) facă acest lucru, noi îl sfătuim să vorbească și să facă mai mult(e) pentru echipa pe care o reprezintă dumnealui.

Și noi am putea să vorbim despre echipa domniei sale și să-i aducem tot felul de aprecieri. Dar noi, sibienii, avem educație și bun-simț”, a fost replica managerului sibienilor, conform gsp.ro.