Life

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre finala Te cunosc de undeva: „Este altceva”

14.05.2021 | 17:26
Andrei Stefanescu dezvaluiri despre finala Te cunosc de undeva Este altceva
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu a făcut câteva dezvăluiri despre finala Te cunosc de undeva, care va avea loc sâmbătă, 15 mai 2021.

În marea finală a competiției transformărilor de la Antena 1, Andrei de la Alb & Negur a ajuns alături de bunul său prieten Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre ce a însemnat sezonul care tocmai se încheie și cum a trăit momentul finalei show-ului care rupe audiențele în fiecare sâmbătă seara.

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre finala Te cunosc de undeva: „Personajele sunt foarte grele”

Andrei a participat în multe emisiuni de divertisment, dar de Te cunosc de undeva se simte cel mai atașat, căci acolo a trăit cele mai tari senzații din toată cariera lui în televiziune.

ADVERTISEMENT

Primul său contact cu show-ul imitațiilor s-a produs în anul 2013, însă atunci habar nu avea de ce este capabil. A acceptat totul din amuzament, pentru că s-a gândit că e încă un show tv, dar pe măsură ce a trecut timpul și-a dat seama că e cu totul altceva.

„Toate proiectele la care am participat pe toate le-a, îndrăgit, dar Te cunosc de undeva este altceva”, a declarat Andrei Ștefănescu în platoul Observator.

ADVERTISEMENT

„Personajele de mâine seară sunt niște personaje foarte grele ale muzicii internaționale, cu care nu ai voie să te joci. Voci foarte bune, o provocare uriașă pentru toți concurenții din finală.

Piața cere maim ult, show-ul ăsta a crescut și trebuie să vii cu ceva nou. De la an la an e mai greu, suntem singurul show în care se cântă live.

ADVERTISEMENT

Sunt și actori care au niște calități vocale extraordinare. Radu Ștefan Bănică este un băiat cu niște calități vocale mari, la 18 ani, are toată viața înainte.

Dar vă dați seama la 18-19 ani să vii într-un show musical atât de complex. Nu luăm noi banii, să știe toată țara. Sunt pentru o cauză”, a dezvăluit concurentul despre marea finală din 15 mai.

Mirela Vaida și Emilia Popescu, eliminate în semifinală

În marea finală Te cunosc de undeva au ajuns Pepe, Andrei și Liviu, Radu Ștefan Bănică, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor intra în pielea lui Freddie Mercury și Elvis Presley în ultimul show, aceste personaje fiind, de departe, cele mai dificile care le-au picat până acum, însă nu degeaba este finala concursului!

În mod surprinzător, Mirela Vaida, care a reușit să uimească cu aparițiile și prestațiile sale, nu a reușit să se califice în finala concursului, și nici Emilia Popescu sau Cristina Vasiu.

 

ADVERTISEMENT