Life

Andrei Ștefănescu se confruntă cu dureri insuportabile. Ce problemă de sănătate are prezentatorul

Andrei Ștefănescu are o suferință uriașă. Care sunt neplăcerile medicale care nu-i dau pace deloc vedetei de la Antena 1.
25.08.2023 | 13:00
Andrei Stefanescu se confrunta cu dureri insuportabile Ce problema de sanatate are prezentatorul
Andrei Ștefănescu are o suferință uriașă. Care sunt neplăcerile medicale care nu-i dau pace vedetei de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii Prețul cel bun a declarat că se confruntă cu dureri insuportabile. Ce problemă de sănătate are prezentatorul și care sunt tratamentele pe care le face pentru a nu fi nevoit să ajungă pe masa de operație.

Andrei Ștefănescu are o suferință uriașă. Care sunt neplăcerile medicale care nu-i dau pace vedetei de la Antena 1

Andrei Ștefănescu are o suferință uriașă care s-a agravat din cauza filmărilor pe care le are în momentul de față cu nea Marin. Vedeta de la Antena 1 a spus care sunt neplăcerile medicale care nu-i dau pace și care-l chinuie îngrozitor.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț din trupa Alb Negru suferă de hernie de disc cu nerv sciatic atins, problemă pe care o ține sub control cu fizioterapie. Artistul merge în fiecare zi la astfel de tratamente și face exerciții pentru a scăpa de dureri.

„Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și Prețul cel bun de la Antena 1 unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară.

ADVERTISEMENT

Problema de spate este gravă. Am o criză de spate accentuată, hernie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie. Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune.

Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”, a dezvăluit Andrei Ștefănescu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu, proiecte pe bandă rulantă

Andrei Ștefănescu nu o duce tocmai bine din punct de vedere medical, dar nu renunță la proiectele pe care le are și care vin pe bandă rulantă. Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că muncește și că este în atenția publicului de ani buni.

Urcă pe scenă cu colegul său Kamara, prezintă emisiunea Prețul cel bun cu Liviu Vârciu și în curând va putea fi urmărit și în show-ul moderat de nea Marin. În plus, are un matinal la Antena Stars și își face timp pentru a sta cu băiatul său, Ayan.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr e foarte limitat timpul, însă am jurat că de câte ori o să se ivească vreo oportunitate de a face ce îmi place, o să fac tot ce este posibil pentru a o onora”, a mai spus Andrei Ștefănescu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT