Fotbal intern

Andrei Vlad, eroul României U21 cu Finlanda U21! “Messi” al portarilor, parade de excepţie. Mihăilă, coşmarul nordicilor. Video

04.09.2020 | 21:00
Andrei Vlad eroul Romaniei U21 cu Finlanda U21 Messi al portarilor parade de exceptie Mihaila cosmarul nordicilor Video
ADVERTISEMENT

România U21 a învins Finlanda U21, scor 3-1, însă prima repriză a fost una plină de evenimente. Andrei Vlad a fost eroul lui Adrian Mutu, cu parade de generic.

Echipa României se afla înainte acestui meci pe locul 2 în grupă, fiind devansată de Danemarca care obținuse 15 puncte înaintea acestei seri, cu 5 mai multe decât echipa noastră.

ADVERTISEMENT

Tricolorii conduși de pe bancă tehnică în premieră de Adrian Mutu au obţinut o victorie importantă în drumul spre Campionatul European U21 din 2021.

Andrei Vlad providențial prin paradele sale, Olaru și Mihăilă oamenii de gol

Andrei Vlad confirmă forma bună în care se află în acest început de sezon, acesta reușind o serie de parade incredibile, în debutul de meci.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, interul celor de la FCSB, omul care s-a impus ca și titluar cert în echipa roș-albastră, a fost cel care a deschis scorul în minutul 21, după o combinație de excepție cu Dennis Man, Olaru a trimis un șut bine plasat care s-a dovedit a fi imparabil pentru portarul oaspeților Jaaskeleainen.

Nici Valentin Mihăilă nu a fost mai prejos, mijlocașul ofensiv al celor de la CS U Craiova a readus România în avantaj cu o execuție superbă, după o incursiune rapidă în banda dreaptă, finalizată printr-un lob elegant din interiorul careului.

ADVERTISEMENT

In meciul tur, Mihăilă reușise un hattrick împotriva finlandezilor, România obținând o victorie lejeră cu 4-1.

Danemarca a obţinut un punct în meciul cu Ucraina, rezultat care o avantajează pe România U21, care s-a apropiat la trei puncte.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru ”sub 2,5 goluri marcate” la meciul România – Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT
Tags: