Sport

Andrei Vlad titular la FCSB în SuperLiga după 9 luni! Ce s-a întâmplat cu Ștefan Târnovanu

Andrei Vlad (23 de ani), portarul FCSB, a apărut din nou între buturile FCSB, după o pauză de aproape un an în SuperLiga, deși a fost rezervă în Cupa României la Botoșani.
11.12.2022 | 21:35
Andrei Vlad titular la FCSB in SuperLiga dupa 9 luni Ce sa intamplat cu Stefan Tarnovanu
9 luni au trecut de la ultimul meci ca titular al lui Andrei Vlad la FCSB în Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad s-a întors ca titular în poarta FCSB în SuperLiga, deși a fost extrem de criticat de patronul Gigi Becali.

Andrei Vlad se întoarce ca titular la FCSB în SuperLiga după o pauză foarte lungă

„Messi al portarilor” a avut de așteptat nu mai puțin de nouă luni pentru a reveni ca titular în poarta FCSB la meciurile din campionat.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Andrei Vlad a jucat doar două meciuri în Cupa României Betano cu UTA și Oțelul Galați. Ba, mai mult, Vlad a fost rezervă și la ultimul meci cu FC Botoșani, când FANATIK a anunțat că puștiul Ducan va fi titular.

Mihai Pintilii și staff-ul său au decis să îl lase pe bancă pe Andrei Vlad, în perspectiva titularizării în meciul cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu nu e nici măcar rezervă. Ce s-a întâmplat cu titularul de drept din poarta FCSB

Mihai Pintilii a dezvăluit că Ștefan Târnovanu a suferit o accidentare și a încercat să îl motiveze pe Vlad: „A avut o mică problemă la antrenament, din păcate n-a putut fi recuperat Fane. E șansa lui Vlad, e un portar foarte bun, am mare încredere în el”. Titularul de drept al FCSB nu este nici măcar rezervă, pe bancă fiind puștiul Ducan.

Andrei Vlad nu a jucat niciun meci în cupele europene, deși FCSB a utilizat de multe ori rezerve. De fapt, ultimul meci ca titular în Liga 1 pentru Vlad a fost pe data de 3 martie, în partida cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a desființat atunci pe Andrei Vlad, care a greșit grav la golul marcat de piteșteni, care le-a adus și victoria. Primul meci ca titular după acel moment a venit la nu mai puțin de 7 luni distanță, în meciul cu UTA din Cupa României Betano.

Gigi Becali l-a desființat pe Andrei Vlad după FC Argeș – FCSB 1-0: „Nu știu cât are contract, dar nu mai apără. Nu se poate așa ceva”

Gigi Becali i-a transmis lui Andrei Vlad că nu va mai juca la FCSB după ce a comis-o din nou în meciul cu piteștenii. Patronul FCSB-ului chiar a vrut să îl cedeze la Universitatea Craiova: „Nu am ce să-i mai fac lui Vlad. Îmi pare rău, dar ne-a distrus! Mi-e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. I-am dat telefon aseară lui Rotaru, dar nu mai vrea să-l ia!

ADVERTISEMENT

Cât m-am luptat eu cu Rotaru să-l iau pe Vlad și ce ne-a făcut. Din Europa ne-a scos, campionatul îl pierdem. Greșeala e omenească, greșești o dată, te iertăm. Nu că am ceva cu el, dar n-am ce face. Nu știu cât are contract, dar nu mai apără. Nu se poate așa ceva”, a tunat și a fulgerat Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT