Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Vochin a comentat intervenția în direct a lui „Dodel” Tănase. „Sunt îngrijorat după ce l-am auzit”

Andrei Vochin a auzit intervenția în direct a lui „Dodel” Tănase și a comentat ce a spus fostul mijlocaș la FANATIK SUPERLIGA.
14.02.2024 | 09:25
Andrei Vochin a comentat interventia in direct a lui Dodel Tanase Sunt ingrijorat dupa ce lam auzit
Andrei Vochin a comentat intervenția în direct a lui „Dodel” Tănase. „Sunt îngrijorat după ce l-am auzit”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Dodel” Tănase a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre starea sa, dar și clipul video care a stârnit sute de reacții pe rețelele de socializare. Andrei Vochin l-a auzit pe fostul „decar” de la FCSB și mărturisește că rămâne în continuare îngrijorat.

Andrei Vochin a comentat intervenția în direct a lui „Dodel” Tănase. „Sunt îngrijorat după ce l-am auzit”

Starea de sănătate a lui „Dodel” i-a îngrijorat pe oamenii care îl cunosc din perioada extraordinară la FCSB și nu numai. Andrei Vochin a comentat ceea ce a spus Tănase în direct și a tras o concluzie clară la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„În continuare sunt îngrijorat și în continuare spun că cel mai dificil lucru în situații de genul ăsta este acceptarea din partea celui care are o problemă. Aș vrea să nu aibă nicio problemă, e clar că are ceva la mijloc și când spun asta nu mă bazez pe imaginea asta, ci pe aceea întâmplare cu poliția.

Ai spus o vorbă mare care pare să fie adevărată. E posibil ca acest «dușman» care l-a filmat nu a făcut un gest umanitar, dar dacă lucrurile stau așa și înțelege situația acest semnal ar putea fi primul pentru îndreptarea lui. Să înțeleagă, să își asume, să fie îndrumat de prieteni și familie să meargă la un ajutor de specialitate.

ADVERTISEMENT

O să îi vină pe lume un copilaș, este incredibil de greu pentru un prieten, o iubită că omul pe care îl iubește are o problemă de sănătate pe care el nu o conștientizează și nu vrea să o rezolve. El crede că toată lumea are ceva cu el, că toți fac din țânțar armăsar.

O parte dintre prietenii lui cred că vor să îi facă bine, ăia care sunt prieteni adevărați. Ar trebui să facă orice se poate să conștientizeze că după ce și-a încheiat cariera nu face ce trebuie să aibe o viață liniștită, sănătoasă în continuare”, a spus Vochin.

ADVERTISEMENT

Ce a spus „Dodel” Tănase la Fanatik SuperLiga: „Nu răspundea nevastă-mea„

„Ce să se întâmple? Am fost la un spriț, m-am dus acasă și nu răspundea nevastă-mea. M-am pus jos să aștept să mi se deschidă ușa. Am niște dinți provizorii în gură și îmi căzuse un dinte. Și de la gingie, fiind sensibilă, mi-au curs câteva picături de sânge.

(n.r. – Cine te-a filmat?) Portarul ăla de acolo, oamenii ăia. Chiar nu îmi vine să cred. Cred că am stat vreo 3-4 minute, nu exagerez. Atât, până să mi se deschidă ușa de la casă. Și după am intrat în casă.

ADVERTISEMENT

Cum să stau toată noaptea acolo? Doamne ferește! Toată lumea mi-a dat mesaje, mi-a scris ‘Mamă, ce-ai făcut? Ce-ai pățit? Ești bine?’ Nu am omorât pe nimeni, nu am împușcat pe nimeni”, a spus Cristian Tănase.

Andrei Vochin a comentat intervenția în direct a lui „Dodel” Tănase

ADVERTISEMENT