Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dodel” Tănase, live la Fanatik SuperLiga: „Nu am împușcat pe nimeni!” Cum a răspuns la întrebarea „Te droghezi?”

Cristi Tănase a vorbit deschis la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. „Dodel” a răspuns inclusiv la întrebarea „Te droghezi?”.
13.02.2024 | 13:47
Dodel Tanase live la Fanatik SuperLiga Nu am impuscat pe nimeni Cum a raspuns la intrebarea Te droghezi
„Dodel” Tănase, live la Fanatik SuperLiga: „Nu am împușcat pe nimeni!” Cum a răspuns la întrebarea „Te droghezi?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a făcut lumină după ce presa de sport din România a explodat luni, 12 februarie, după ce FANATIK a dezvăluit în premieră imaginile cu fostul fotbalist beat, căzut și fără un dinte. „Dodel” a primit dreptul la replică, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Te droghezi?” Cristi Tănase a răspuns fără echivoc: „Eu? Doamne ferește!”

Cristi Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului explicat ce s-a întâmplat weekendul trecut, când a fost filmat în stare de ebrietate, căzut la ușa propriului apartament.

ADVERTISEMENT

„Ce să se întâmple? Am fost la un spriț, m-am dus acasă și nu răspundea nevastă-mea. M-am pus jos să aștept să mi se deschidă ușa. Am niște dinți provizorii în gură și îmi căzuse un dinte. Și de la gingie, fiind sensibilă, mi-au curs câteva picături de sânge.

(n.r. – Cine te-a filmat?) Portarul ăla de acolo, oamenii ăia. Chiar nu îmi vine să cred. Cred că am stat vreo 3-4 minute, nu exagerez. Atât, până să mi se deschidă ușa de la casă. Și după am intrat în casă.

ADVERTISEMENT

Cum să stau toată noaptea acolo? Doamne ferește! Toată lumea mi-a dat mesaje, mi-a scris ‘Mamă, ce-ai făcut? Ce-ai pățit? Ești bine?’ Nu am omorât pe nimeni, nu am împușcat pe nimeni”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Toată lumea știe că șprițul e frumos”

Nu este pentru prima dată când „Dodel” e protagonistul unui astfel de scandal. La finalul anului trecut, fostul internațional român, cu 40 de selecții și 5 goluri sub tricolor, a fost prin drogat la volan.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Ai căzut în patima drogurilor?) Eu? Doamne ferește. Mă lași mască la întrebarea asta. Ce întrebare e asta? Nu există așa ceva. M-am lăsat de fotbal și nu credeam vreodată că o să vând atât de bine și o să apar în fiecare zi la TV și în ziare cum apăream înainte. Cred că acum apar mai mult decât înainte.

Ce treabă mai are ce fac eu? Nu înțeleg lucrurile astea și ce vor să facă oamenii ăștia. Vor să facă rău? Cu ce îi ajută? Nu înțeleg oamenii care vor să facă rău sau să denigreze pe cineva. De ce? Pentru ce? Nu câștigă nimic. Măcar dacă câștigau bani. Dacă ar fi câștigat bani, înțelegeam.

ADVERTISEMENT

Dar ei nu câștigă bani, nu câștigă nimic, vor doar să facă rău unei persoane. (n.r. – Ai căzut în patima băuturii?) Nu am căzut în nicio patimă. Sunt invenții. Merg și eu la un spriț, la un grătar. Ne îmbătăm și noi pe la 12-1 noaptea… N-am căzut în nicio patimă. Ideea e că vând eu prea bine și orice fac, și dacă trec pe roșu, gata, Mamă, ce a făcut ăla, trebuie să îl amendăm. Nu știu de ce s-a ajuns aici. Nu am deranjat pe nimeni și nu am supărat pe nimeni.

Și voi beți. Toată lumea bea. Vă știu și pe voi, că am stat și eu pe lângă ziariști și toată lumea știe că sprițul e frumos. Până la o anumită limită. Nu e ok să depășești limita. Dar acum să spună lumea că Mama, ce am făcut. Cu ce am deranjat? Eram amețit. Recunosc. Eram băut, amețit, stăteam jos acolo, ca după o seară de spriț.

(n.r. – Te-ai drogat vreodată?) Alo, nu te aud deloc. Alo?”, s-a încheiat dialogul cu „Dodel” Tănase.

„Dodel” Tănase, live la Fanatik SuperLiga: „Nu am împușcat pe nimeni!” Cum a răspuns la întrebarea „Te droghezi?”

ADVERTISEMENT