Life

Andrew Tate face lumină în cazul presupusului cancer. Ce este, de fapt, cicatricea de pe plămânul milionarului

Andrew Tate dezvăluie dacă are sau nu cancer. Ce spune luptătorul despre cicatricea care se află pe unul dintre plămânii săi.
06.03.2023 | 15:29
Andrew Tate face lumina in cazul presupusului cancer Ce este de fapt cicatricea de pe plamanul milionarului
Andrew Tate dezvăluie dacă are sau nu cancer. Ce spune despre cicatricea care se află pe unul dintre plămânii săi. Sursa foto. Twitter.com
ADVERTISEMENT

Fostul kickboxer de origine britanică face lumină în cazul presupusului cancer, după ce s-a vehiculat că este grav bolnav. Ce este, de fapt, cicatricea de pe plămânul milionarului care se află în arest încă de la finalul anului trecut.

Andrew Tate dezvăluie dacă are sau nu cancer. Ce spune despre cicatricea care se află pe unul dintre plămânii săi

Andrew Tate a postat un mesaj amplu din spatele gratiilor în care subliniază că doctorii nu l-au diagnosticat cu cancer. Cicatricea care se află pe unul dintre plămânii săi ar fi, de fapt, de la o luptă mai veche.

ADVERTISEMENT

„Nu am cancer. Plămânii mei au exact zero daune cauzate de fumat. De fapt, am o capacitate pulmonară de 8 L și semnele vitale ale unui sportiv olimpic. Nu am decât o cicatrice pe plămân de la o luptă veche.

Adevărații războinici sunt marcați atât în ​​interior, cât și în exterior”, a scris bărbatul pe contul de Twitter, unde este foarte activ chiar dacă este arestat de aproximativ 3 luni împreună cu fratele său, Tristan.

ADVERTISEMENT

Milionarul susține că sunt foarte multe persoane care mint și care doresc să-i distrugă numele. În plus, omul de afaceri britanic mai spune că este faimos și că are o influență mare și poate conduce oamenii prin credință și putere.

„Ca unul dintre cei mai influenți bărbați de pe planetă este important pentru binele umanității să trăiesc cât mai mult posibil. La nivelul actual de putere, estimez că voi supraviețui cel puțin încă 5.000 de ani”, a completat Andrew Tate, în social media.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate, amănunte despre cicatricea de pe plămân

Andrew Tate a mai precizat că este o persoană care ia foarte în serios sănătatea și îngrijirea medicală, motiv pentru care de-a lungul timpului a făcut mai multe investigații. Unele dintre aceste controle s-au desfășurat în Dubai.

De asemenea, milionarul susține că medicii pe care i-a consultat înainte să ajungă în detenție au fost extrem de interesați de cicatricea de pe plămânul său și chiar nu înțelegeau cum a supraviețuit fără tratament.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andrew Tate recunoaște că suferă în închisoare, dar nu-ți pierde speranța. Omul de afaceri este încrezător că lucrurile se vor îndrepta, fapt pe care îl afirmă în postările motivaționale pe care le publică frecvent.

ADVERTISEMENT
Tags: