Life

Andrew Tate, detalii despre celula în care stă. Ce număr are camera și ce crede milionarul britanic

Andrew Tate, dezvăluiri legate de numărul celulei sale. Care sunt aspectele care i-au dat de gândit după ce a fost arestat.
17.02.2023 | 23:40
Andrew Tate detalii despre celula in care sta Ce numar are camera si ce crede milionarul britanic
Andrew Tate, dezvăluiri legate de numărul celulei sale. Care sunt aspectele care i-au dat de gândit. Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre frații Tate le-a dat internauților detalii despre celula în care stă. Ce număr are camera și ce crede milionarul britanic despre spiritualitatea care pare să îl însoțească după ce s-a convertit la islam în anul 2022.

Andrew Tate, dezvăluiri legate de numărul celulei sale. Care sunt aspectele care i-au dat de gândit

Andrew Tate este foarte activ în social media, acolo unde a făcut dezvăluiri despre numărul celulei sale. Bărbatul subliniază că sunt câteva aspecte care i-au dat de gândit în ultima vreme și pare că în viața sa se repetă cifra 5.

ADVERTISEMENT

Milionarul britanic consideră că Dumnezeu îi transmite semne destul de frecvent. Semnificația acestui număr din punct de vedere spiritual este aceea că urmează schimbări majore și pozitive, dar și ieșiri din zona de confort.

„Dumnezeu încearcă în mod constant să-ți vorbească dacă ești atent. Dintre toate celulele din această închisoare, mi s-a atribuit camera numărul 5. Sunt bărbatul din camera 5”, este mesajul transmis de Andrew Tate pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că afaceristul nu și-a pierdut credința că va fi eliberat, după ce a fost arestat la finalul anului trecut. Cobra susține că este nevinovat, în ciuda faptului că există numeroase dovezi care îl acuză că a exploatat mai multe femei.

Postarea sa a adunat peste 800 de comentarii, în timp ce mai bine de 1.000 de persoane i-au redistribuit vorbele. Într-un alt mesaj acesta scrie despre punctualitate, precizând că niciodată nu este indicat să întârzii, ci să fii mereu la devreme.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate, despre convertirea la islam

Andrew Tate s-a convertit la islam anul trecut, în ciuda faptului că este adeptul declarațiilor controversate. Milionarul britanic a anunțat că este musulman în urmă cu câteva luni, când a fost învățat de un prieten apropiat cum să se roage.

La momentul respectiv a mărturisit că va „găsi o gospodină islamică drăguță și va construi o grămadă mare de pietre în cazul în care ea se împotrivește”, declarație care ne trimite cu gândul la pedeapsa pe care o primesc cei care înșală.

ADVERTISEMENT

Totodată, recent a apărut la Curtea de Apel București cu Coranul în mână, fiind vorba de o versiune tradusă în două limbi: engleză și arabă, Andrew Tate recunoscând la un moment dat că nu va renunța la limba maternă.

În aceeași notă, a susținut că nu vrea să învețe alte graiuri pământești, însă dacă va fi nevoie se va orienta către rusă sau arabă. Și acestea nu sunt singurele îngrijorări pe care le are comunitate de musulmani la adresa sa.

ADVERTISEMENT