Life

Anemona de la Mireasa, sezonul 7, anunț important. Fosta concurentă are un iubit: “E minunat”

Anemona de la sezonul 7 Mireasa are un iubit. Cum s-a afișat fosta concurentă de la Antena 1 pe rețelele de socializare.
24.07.2023 | 21:14
Anemona de la Mireasa sezonul 7 anunt important Fosta concurenta are un iubit E minunat
Anemona de la Mireasa are un iubit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anemona de la Mireasa, sezonul 7, a anunțat că are un iubit. Fosta concurentă a postat o imagine alături de el, fără a dezvălui cine este. Tânăra este foarte fericită în acest moment.

Anemona de la Mireasa, sezonul 7, are un iubit. Anunțul făcut de fosta concurentă

Fosta concurentă de la Mireasa nu și-a găsit marea iubire în emisiunea de la Antena 1. La câteva săptămâni după ce emisiunea s-a terminat, Anemona a făcut un anunț surprinzător.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă la show-ul matrimonial are pe cineva și se pare că radiază de fericire, după cum se poate observa în postările pe care le-a făcut recent.

Pe rețelele de socializare, Anemona a postat imagini prin care le-a arătat internauților că este alături de un bărbat, căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Totodată, fosta concurentă le-a promis urmăritorilor că vor afla mai multe la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a spus prea multe despre partenerul ei, Anemona i-a asigurat pe urmăritori că totul este bine între ei și că bărbatul de lângă ea este pe placul ei.

“Vă arăt mai mult data viitoare! Pot doar să vă asigur că e minunat!#myman”, a scris tânăra pe Instagram, fără a oferi mai multe detalii despre iubitul ei misterios.

ADVERTISEMENT
Anemona Mireasa
Anemona de la Mireasa și iubitul ei. Sursa foto: Instagram

De cine era apropiată Anemona la Mireasa

În timpul filmărilor pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Mireasa, Anemona era apropiată de Robert.  Telespectatorii erau convinși că cei doi sunt împreună. Cu toate acestea, cei doi nu au format niciodată un cuplu.

La un moment dat, Roberto a vorbit despre apropierea dintre el și Anemona. În opinia fostului concurent, aceasta nu era pregătită pentru o relație serioasă. Tânărul a ajuns la această concluzie atunci când și-a dat seama că Anemona are nevoie de ceva mult timp pentru a se atașa de cineva.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt revoltat. Ea a spus că nu poate avea o relație cu cineva de care se îndrăgostește sau dacă nu îi place, ci pe parcurs. Păi asta am spus și eu, că nu este atracție”, a explicat atunci Roberto, potrivit spynews.ro.

Anemona a spus, în schimb, că Roberto a fost cel care a ignorat-o și că nu a dat semne că e interesat de ea. Tânăra era de părere că acesta s-a distanțat de ea deoarece a fost refuzat. În plus, nu credea că o relație între ei ar fi de viitor.

ADVERTISEMENT
Tags: