Life

Finala Mireasa. Simona Gherghe a anunțat cine a câștigat sezonul 7! Surpriză totală!

Finala Mireasa, sezonul 7, are loc astăzi, 10 iulie 2023, live pe Antena 1 și Antena Play. Câștigătorii vor fi anunțați de Simona Gherghe.
10.07.2023 | 16:57
Finala Mireasa Simona Gherghe a anuntat cine a castigat sezonul 7 Surpriza totala
Finala Mireasa, sezonul 7. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT
10-07-2023
13:55

Maria și Antonio, marii câștigători Mireasa!

Simona Gherghe a anunțat cum au votat telespectatorii timp de o săptămână. Pe locul al cincilea, în opțiunile urmăritorilor acestui show se clasează, cu 4,15%, Simona și Andrei!

Pe locul 4, cu 15,67% din voturi, îi găsim pe Dani și Daiana. Locul trei, 24,02%, e ocupat de Cătălina și Vlad. 

27, 81% respectiv 28,35% sunt procentele finale. Marii câștigători sunt Maria și Antonio!

finala mireasa
Captură Antena 1
10-07-2023
13:44

Încă 4 cupluri s-au căsătorit la Mireasa

În fața ofițerului de stare civilă au ajuns și cuplurile Cătălina & Vlad, Simona & Andrei, Maria & Antonio și Dani & Daiana. 

Și aceste cupluri au acceptat să se căsătorească în direct, în marea finală Mireasa.  „Ai apărut în viața mea când nu mă așteptam. N-am să îți promit cuvinte mari, iar dacă nu voi găsi puterea să te ridic, voi găsi motivația de a găsi soluții pentru orice problemă. N-am să îți promit pentru totdeauna, însă îți promit să te iubesc atâta timp cât ne permite viața”, i-a spus Maria lui Antonio. 

10-07-2023
13:32

Hatice și Mihai s-au căsătorit!

„Astăzi și aici începe viața noastră de familie”, i-a spus Hatice lui Mihai. 

Cei doi au spus „Da” în fața primarului comunei Păulești de Prahova. Ei sunt primii concurenți care se căsătoresc în marea finală.

finala mireasa
Hatice și Mihai au spus marele DA. Captură Antena 1
10-07-2023
13:27

Cine va spune marele „Da”?

Concurenții se pregătesc pentru cel mai important moment al galei, depunerea jurământului și oficierea căsătoriilor. 

„Fiecare din cuplu erau concentrați și repetau textul pentru jurământ. O să fie bine”, i-a încurajat Simona Gherghe pe finaliști.

10-07-2023
13:02

Stop vot!

Telespectatorii nu mai pot vota pentru cuplul preferat, din acest moment.

Zarurile au fost aruncate și vom descoperi, din clipă în clipă, care sunt concurenții ce vor intra în posesia premiului de 40.000 de euro.

10-07-2023
12:14

Familia lui Vlad o acceptă pe Cătălina

Vlad și Cătălina sunt gata să facă marele pas, în direct în finala Mireasa. Pentru Vlad, cele șase luni petrecute în casa din Buftea au fost destul de grele, dar frumoase în același timp.

„Au fost 6 luni frumoase, dar grele”, a declarat Vlad. Tatăl concurentului, întrebat de Simona Gherghe dacă e mulțumit de partenera fiului său, acesta a zis că o place foarte mult pe Cătălina. Nu s-a pus niciodată problema să nu o considere potrivită pentru fiul ei.

„Mă bucur pentru el, ce să-i fac? Cum să nu-mi placă (n.red.: se referă la viitoarea noră)? Cu siguranță”, a spus tatăl lui Vlad.

vlad și cătălina de la mireasa
Vlad și Cătălina, unul din cuplurile finaliste de la Mireasa. Foto: Antena 1
10-07-2023
11:32

Claudia Pătrășcanu, invitată specială în finala Mireasa

Cântăreața Claudia Pătrășcanu este invitata speciala din finala Mireasa. Cuplurile au pus în scenă valsul mirilor pe melodia „Povestea noastră”, interpretată de artistă.

finala mireasa antena 1
Captură Antena 1
10-07-2023
11:19

Antonio și Maria, unul din cuplurile favorite

Antonio a așteptat-o cu sufletul la gură pe partenera sa, Maria. Cei doi se numără printre cuplurile favorite la câștigarea acestui sezon. 

Cealaltă pereche care are șanse uriașe să câștige este cea formată din Hatice și Mihai.

finala mireasa
Captură Antena 1
10-07-2023
11:13

Hatice și Mihai, emoționați din cale-afară!

„Sunt foarte emoționată. Mirele meu e minunat”, sunt primele declarații făcute de Hatice, după ce l-a sărutat și l-a strâns în brațe pe Mihai în marea finală.

Concurentul a închis ochii înainte să își vadă mireasa și abia a putut rosti câteva vorbe, având glasul tremurând.

finala mireasa
Captură Antena 1
finala mireasa
Captură Antena 1

10-07-2023
11:07

A început finala Mireasa, sezonul 7!

A început finala Mireasa, sezonul 7! Astăzi, 10 iulie 2023, aflăm care sunt marii câștigători ai acestei ediții. 

Simona Gherghe a apărut într-o rochie mov și o coafură lejeră. Primii concurenți care pășesc în finală sunt mirii, alături de mamele/ reprezentantele lor. 

finala mireasa
Simona Gherghe, la finala Mireasa. Captură Antena 1

Finala Mireasa, sezonul 7, este aici! După luni pline de controverse, cuplurile care și-au arătat semtimentele în fața unei țări întregi, la Antena 1, vor spune marele „Da”. Unul dintre ele va câștiga această ediție.

Finala Mireasa, sezonul 7: Câștigătorii concursului de la Antena 1 sunt aleși astăzi! Live Text FANATIK

În finala Mireasa au ajuns patru cupluri, însă rămâne de văzut care dintre ele vor alege să spună „Da!” în fața ofițerului de stare civilă. Au fost sezoane ale competiției când unele perechi au refuzat să se căsătorească în direct. Acele perechi au dorit să se convingă de faptul că relația lor e de cursă lungă în afara casei din Buftea.

ADVERTISEMENT

În finală au ajuns Hatice și Mihai, concurenți care au șocat cu trecutul lor. Tânăra a avut o relație cu un proxenet și, recunoscând, la un moment dat, că a căzut în patima drogurilor. O altă pereche, extrem de iubită de telespectatori e cea formată din Maria și Antonio.

Cine a ajuns în finala Mireasa: 5 cupluri s-au format în casă

Celelalte trei cupluri care au ajuns în finala Mireasa, sezonul 7, sunt formate din Simona & Andrei, Cătălina & Vlad și Dani & Daiana. Rămâne de aflat, începând cu ora 14:00, azi, 10 iulie, care din aceste cinci cupluri vor reuși să convingă publicul telespectator. În marea finală a reality-show-ului de la Antena 1 a intrat și Anemona. Concurenta nu a reușit să formeze o pereche cu care să câștige competiția.

ADVERTISEMENT

Finaliștii au stat de vorbă cu socrii lor săptămâna trecută. A vrut să verifice dacă perechea lor e bine văzută de familii. Concurenții au avut ocazia să stea de vorbă cu rudele partenerilor lor. Au pus tot felul  de întrebări prin care au vrut să își cunoască mai bine iubitul sau iubita.

Tatăl lui Dani, iubitul Daianei, a mărturisit că el consideră că fiul său este pregătit pentru o relație serioasă, ba chiar pentru însurătoare. Și mama Daianei privește cu ochi buni relația dintre cei doi porumbei.

ADVERTISEMENT

Tatăl Daianei, confesiuni în fața viitorului ginere: „Nu a fugit niciodată de responsabilități”

„Nu a fugit niciodată de responsabilități. Eu cred că poate deveni mamă în viitorul apropiat. E prima dată când o văd așa fericită. Nu m-am gândit niciodată cu nu te-aș plăcea sau nu te plac. Chiar îmi placi. Eu zic că sunteți pregătiți să vă căsătoriți”, a mărturisit mama Daianei, potrivit a1.ro.

Și Maria și Antonio, unul din cuplurile favorite ale sezonului, au avut o ultimă discuție cu soacrele vineri, 7 iulie 2023, cu două zile înainte de finala Mireasa.

ADVERTISEMENT

Antonio și Maria, un mic impas înainte de finală

Antonio a vorbit cu mama Mariei, căreia i-a cerut binecuvântarea, înainte de finala Mireasa. Acesta și-a cerut scuze pentru petrecerea burlacilor, după ce ar fi dezamăgit-o pe Maria.

Dacă Antonio a reușit să o descoase pe mama Mariei cu privire la fata ei, de acest lucru nu s-a bucurat și ea. Mama lui Antonio nu a mai dorit să se mai implice în această emisiune, fiind destul de afectată de discuțiile din casă și de interpretările care se fac de fiecare dată când se dezbate ceva important.

Nu toate perechile formate la Mireasa au rezistat în timp! Există, însă, și câteva exemple pozitive. Printre cei care au câștigat și sunt și azi împreună se numără Ela și Petrică, respectiv Giovana și Sese. 

În sezonul acesta, conform trendului, marea bătălie se va da între Hatice & Mihai și Maria & Antonio.

ADVERTISEMENT