Life

Cum arată și cu ce se ocupă Anemona Niculescu, actrița din Secretul Mariei. Are o altă meserie acum

Anemona Niculescu (42 de ani) a devenit cunoscută după ce a prins un rol în telenovela românească „Secretul Mariei”. În prezent, actrița este complet schimbată.
07.01.2022 | 15:50
Cum arata si cu ce se ocupa Anemona Niculescu actrita din Secretul Mariei Are o alta meserie acum
Ce face în prezent Anemona Niculescu, actrița din Secretul Mariei. Cum arată acum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a renunțat complet la lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că în urmă cu aproximativ 20 de ani era foarte apreciată în lumea mondenă.

Vedeta a făcut parte și din celebra formație A.S.I.A., unde a stat o perioadă destul de scurtă. În momentul de față artista și-a schimbat complet pasiunile și a încercat cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anemona Niculescu arată cu totul altfel de cum o știa o țară întreagă. Cântăreața este la fel de frumoasă la cei 42 de ani ai săi, acum fiind blondă.

Ce face în prezent Anemona Niculescu, actrița din Secretul Mariei. Cum arată acum

Fosta actriță din serialul „Secretul Mariei” a renunțat la părul șaten și a devenit o blondă superbă. Anemona Niculescu arată spectaculos cu actualul look.

ADVERTISEMENT

În cele mai recente imagini din social media vedeta nu mai seamănă deloc cu persoana pe care o urmăream pe sticlă în urmă cu circa 20 de ani. Este o femeie mai sigură pe sine.

Vedeta are un CV impresionant, pe care l-a afișat pe pagina de Facebook, unde postează foarte des texte ce țin de spiritualitate și dezvoltare personală.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta componentă a trupei ASIA lucrează într-un domeniu surprinzător. Vedeta este specialist în detoxifiere și regenerare celulară.

De asemenea, frumoasa blondină a ocupat și un post de lector universitar doctor la Universitatea Hyperion. În plus, Anemona Niculescu a fost și nutriționist la lotul olimpic de sărituri cu schiurile.

ADVERTISEMENT
Anemona Niculescu, blondă
Anemona Niculescu, fosta actriță din „Secretul Mariei”. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Anemona Niculescu, detalii despre viața profesională și personală

Anemona Niculescu nu a vorbit foarte des despre viața personală. Actrița a avut o căsnicie de numai 2 zile, iar ulterior a devenit mama unui băiețel alături de un alt bărbat. Din păcate, nici această relație nu a durat mult.

„Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto.

Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate.

Filmul aduce în prim plan grija pentru mediul înconjurător, educaţia, inteligenţa emoţională, idealurile înalte, idea de unitate şi multe altele, pe care prefer să nu le divulg încă.

Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu (n.r. în vârstă de 5 ani), căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere.

Acum repetă la nesfârşit «Vals»-ul lui Smiley. Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional”, spunea Anemona Niculescu în urmă cu ceva vreme, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT