Life

Aneta Stan, la un pas de a-și pierde viața. Cântăreața de muzică populară a povestit totul

29.08.2020 | 19:19
Aneta Stan la un pas de asi pierde viata Cantareata de muzica populara a povestit totul
Aneta Stan, la un pas de a-și pierde viața. Cântăreața de muzică populară a povestit totul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Aneta Stan (76 de ani) este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe de muzică populară. Cu o carieră de succes de peste 50 de ani îndrăgita artistă a făcut o dezvăluire emoționantă legat de faptul că a fost la un pas de a muri.

„Perla Dobrogei”, așa cum este supranumită solista, a mărturisit la „Acces Direct de Weekend” că a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a alergat să prindă trenul. Totul s-a întâmplat în urmă cu foarte mulți ani, în perioada în care făcea naveta de la Cernavodă la Constanța.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a povestit că tragedia dintr-o dimineață a fost evitată pe ultima sută de metri de un om care i-a salvat viața. Aneta Stan se agățase de tren, însă acesta a prins viteză într-un timp foarte scurt, însă norocul i-a surâs în persoana cuiva căruia acum îi datorează propria viață.

Aneta Stan, emblema cântecului dobrogean, la un pas de moarte

„Într-o zi era să dipar. Făceam naveta între Constanța și Cernavodă. Într-o dimineață era să dispar exact în gara Cernavodei, pentru că am ajuns târziu la tren.

ADVERTISEMENT

M-am agățat greșit și nu mai puteam să mă mai urc și trenul lua viteză. M-a salvat un om”, a povestit vizibil emoționată Aneta Stan în emisiunea de la Antena 1.

Cântăreața de muzică populară, dezvăluiri despre siluetă și operații estetice

Celebră pentru albume precum „Murfatlar de poamă rară” sau „Flăcăii din Dobrogea”, Aneta Stan este de nerecunoscut atunci când nu îmbracă straie populare. Ajunsă la vârsta de 76 de ani, cântăreața din Dobrogea se menține în formă maximă.

ADVERTISEMENT

Cu o formă fizică de invidiat, solista mărturisește că nu are nicio operație estetică și cu toate acestea arată elegantă și rafinată la orice oră din zi. Artista a declarat în urmă cu ceva timp că mănâncă foarte puțin și întotdeauna savurează un singur preparat, nu și felul doi.

„Mănânc puțin și des, ca să nu mă îngraș, pot fi și șase mese pe zi. Niciodată să nu mănânci la prânz ciorbă, felul doi, plus o prăjitură. Nu se face așa. Trebuie să mănânci doar ciorbă și faci pauză, eu cel puțin așa mănânc.

ADVERTISEMENT

După două ore ai voie să mănânci felul doi și tot așa. Mănânc puțin, cât să îmi potolesc foamea. Plus că mai ține și de genă. Eu sunt copia legalizată a lui tata și asta contează foarte tare: ce fel de arderi a avut părintele tău și multe altele.

Dacă el a fost gras, tu nu ai cum să fii slab. Plus că un factor important este și poziția corpului: dacă nu stai dreaptă, normal că ai burtă. Acum, generațiile de tineri se numesc «generațiile păpădiei», lesne de înțeles de ce”, a dezvăluit artista, notează click.ro.

 

ADVERTISEMENT