News

Angajări la stat pentru un salariu uriaș: peste 37.000 de lei. Condițiile de participare la concurs

În următoarea perioadă, se fac angajări la stat, iar cei care obțin posturile pot beneficia de un salariu de peste 37.000 de lei. Condițiile de participare la concurs.
20.03.2024 | 20:40
Angajari la stat pentru un salariu urias peste 37000 de lei Conditiile de participare la concurs
O instituție de stat face angajări: salariu de 37.000 de lei. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești excelente pentru românii cu abilități în domeniul IT: se fac angajări la o importantă instituție de stat, iar cei care obțin posturile scoase la concurs primesc un salariu uriaș: peste 37.000 de lei lunar.

O instituție de stat face angajări: salariu de 37.000 de lei

Într-un comunicat de presă emis pe 19 martie, conducerea ​Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat scoaterea la concurs a trei posturi de specialiști în tehnologia informației (IT-iști).

ADVERTISEMENT

Instituția caută trei poziții extrem de importante. E vorba de un expert hardware și virtualizare, un expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps). Cei care vor trece cu brio de concurs și vor fi angajați pot încasa salarii lunare care pot ajunge la peste 37.000 de lei brut.

De notat că cei selectați vor fi angajați pe perioadă determinată. E vorba de intervalul în care are loc dezvoltarea proiectelor informatice pentru care se selectează acești specialiști.

ADVERTISEMENT

Nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5×7.567 lei)”, potrivit CNAS.

Ce condiții sunt cerute pentru cei interesați de posturile de la CNAS

Cetățenii din țară interesați de aceste funcții își pot depune dosarul de înscriere la concurs până la data de 16 aprilie 2024, orele 17:00, la sediul instituției publice. Casa Națională de Asigurări de Sănătate mai notează că proba scrisă a concursului urmează să fie susținută în data de 23 aprilie 2024, începând cu orele 10:00, tot la sediul CNAS.

ADVERTISEMENT

Într-o etapă ulterioară, candidații declarați admiși la proba scrisă vor susține proba interviului. Aceasta se va desfășura în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Există și o serie de condiții care trebuiesc îndeplinite de candidați. Astfel, aceștia trebuie să fie absolvenți de învățământ superior (nivel licență, master) cu specializarea IT. De asemenea, să aibă minim 2 ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor și să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/baze de date.

ADVERTISEMENT

CNAS mai precizează că anunțul conținând toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, actele care trebuie depuse în dosarul de înscriere, tematica și bibliografia concursului, atribuțiile posturilor scoase la concurs și criteriile de evaluare a activității, este publicat pe site-ul instituției, www.cnas.ro , în secțiunea ”Informații publice”, sub-secțiunea ”Posturi vacante”. Informarea poate fi accesată și pe adresa https://cnas.ro/wp-content/uploads/2024/03/Anunt-Site-2.pdf.

ADVERTISEMENT
Tags: