News

Angajații Twitter vor putea lucra de acasă pe termen nelimitat. Bonusuri importante oferite de companie

13.05.2020 | 14:52
Angajatii Twitter vor putea lucra de acasa pe termen nelimitat Bonusuri importante oferite de companie
ADVERTISEMENT

Angajații companiei social media Twitter vor putea lucra de acasă pe termen nelimitat. Decizia a fost luată de directorul și fondatorul site-ului de socializare, Jack Dorsey.

Angajații Twitter vor putea lucra de acasă pe termen nelimitat. Bonusuri importante oferite de companie

Recent, în contextul pandemiei de coronavirus, marile companii din sociale media, precum Google şi Facebook, au decis să permită angajaților să lucreze de acasă până la sfârșitul lui 2020. Cei de la Twitter au plusat și sunt hotărâți să prelungească și mai mult termenul.

ADVERTISEMENT

Astfel, compania de Networking le va permite muncitorilor săi să lucreze de la domiciliu ”pentru totdeauna”, conform unui email al directorului executiv Jack Dorsey, care a fost făcut public, scrie The Guardian.

”Decizia va avea un impact asupra tuturor celor 5.000 de angajaţi care muncesc de acasă de la începutul lunii martie. “Am decis să lăsăm oamenii să muncească exclusiv de acasă.

ADVERTISEMENT

Ultimele luni au dovedit că lucrurile pot funcţiona şi aşa. Aşadar, dacă angajaţii noştri pot munci de acasă şi vor să continue cu asta, noi nu ne vom împotrivi”, a declarat CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, conform sursei citate.

Twitter și-a ”încurajat puternic” angajații să lucreze de acasă începând cu 2 martie, iar din 11 martie cerința s-a transformat în obligație. Din acest moment, cei care preferă să lucreze de la distanță pot acum face acest lucru la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-i privește pe cei care doresc să se întoarcă la birou, ei vor trebui probabil să aștepte până cel puțin în septembrie, când se preconizează ridicarea restricțiilor cauzate de COVID-19.

Twitter, sporuri crescute pentru angajații care lucrează de acasă

În perioada ce urmează, cei de la Twitter vor creşte şi indemnizaţia pe care o acordă angajaţilor care lucrează de acasă – şi consumă resurse pentru a-şi îndeplini sarcinile de serviciu – la 1.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Banii vor fi utilizați pentru achiziția de utilități, precum birouri, scaune, rechizite utile în desfășurarea activității etc.

Specialiștii apreciază că Twitter va economisi sume importante de bani prin luarea acestei decizii. Se așteaptă ca și alte companii să-i urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT