Sport

Angel Di Maria s-a decis unde se va retrage după amenințările cu moartea la adresa familiei sale!

Angel Di Maria a primit amenințări cu moartea la adresa familiei sale, ceea ce l-a făcut să se răzgândească cu privire la locul unde ar vrea să se retragă.
16.04.2024 | 22:38
Angel Di Maria sa decis unde se va retrage dupa amenintarile cu moartea la adresa familiei sale
Angel Di Maria nu se mai întoarce la Rosario Central după amenințările cu moartea / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, Angel Di Maria a fost ținta unor atacuri din partea unor grupări narcoteroriste. De-atunci, argentinianul s-a răzgândit cu privire la decizia sa de a se retrage-n Argentina.

Angel Di Maria, interzis în Rosario, locul natal

Angel Di Maria ar fi dorit să se retragă la Rosario Central, clubul care l-a dat în fotbalul mare. Fotbalistul a jucat pentru gruparea argentiniană între 2005-2007, pentru care a bifat 39 de meciuri și a înscris 6 goluri.

ADVERTISEMENT

Actualmente la Benfica, Di Maria și-ar fi dorit să se reîntoarcă în orașul natal, însă a primit amenințări dure. Argentinianul ar fi fost informat de familia sa că dintr-o mașină s-a auzit un mesaj sumbru de amenințare.

Marca relatează că Di Maria a bătut în retragere privind decizia de a se retrage la Rosario Central. Conform jurnaliștilor spanioli, argentinianul ar vrea să se retragă în Statele Unite sau Arabia Saudită, în locul Argentinei.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial cu Argentina la Cupa Mondială din Qatar ar putea fi tentat de o mutare în campionatul lui Messi. Momentan, Di Maria are performanțe bune în Lisabona și pare a mai putea fi competitiv, preferând un campionat mai puternic.

Amenințări cu moartea la adresa familiei sale

Familia argentinianului ar fi fost amenințată, unde li s-a transmis clar că dacă Di Maria se reîntoarce vor există consecințe. Argentinianul a fost avertizat că nimeni nu l-ar putea salva dacă va încălca condițiile amenințărilor.

ADVERTISEMENT

“Spune-i fiului tău Ángel să nu se mai întoarcă la Rosario, altfel îl vom distruge ucigând un membru al familiei sale. Nici măcar Pullaro (guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro, n.r.) nu vă va salva. Noi nu aruncăm bucăţi de hârtie. Noi aruncăm plumb şi oameni morţi”, ar fi fost mesajul de amenințare.

Conform presei argentiniene, principalul motiv pentru care au fost lansate amenințările a fost unul politic. Guvernatorul local a înăsprit condițiile de închisoare pentru membrii bandelor narcoteroriste, iar Di Maria ar fi doar o victima colaterală.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Angel Di Maria a trecut la cluburi precum Benfica, Real Madrid, Juventus, PSG sau Manchester United. Argentinianul a cucerit și Cupa Mondială alături de Lionel Messi, care a înscris recent un gol fabulos în MLS.

ADVERTISEMENT
Tags: