Sport

Lionel Messi, reușită de senzație pentru Inter Miami! Luis Suarez a înscris și el în Kansas. Video

Lionel Messi a înscris o nouă reușită de senzație după revenirea post-accidentare, care a contribuit la victoria lui Inter Miami contra celor de la Sporting Kansas, scor 3-2.
14.04.2024 | 12:48
Lionel Messi reusita de senzatie pentru Inter Miami Luis Suarez a inscris si el in Kansas Video
Lionel Messi, gol fabulos contra lui Sporting Kansas City / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut parte de un meci dificil pe stadionul din Kansas, sub privirea a 72.000 de oameni. Argentinianul a înscris un gol senzațional și a contribuit la victoria trupei lui David Beckham în deplasarea grea.

Lionel Messi, gol fabulos contra Sporting Kansas

Inter Miami și Sporting Kansas City s-au întâlnit duminică, 14 aprilie, la ora 3:30 a României. Partida a fost câștigată de oaspețîi din Miami, scor 3-2, după un meci greu cu întoarceri de scor.

ADVERTISEMENT

Partida a debutat cu un gol rapid înscris de Kansas prin neamțul Erik Thommy, în minutul 6. „Flamingo“ au avut nevoie doar de 12 minute pentru a reveni pe tabelă prin Diego Gomez, cu assist de la Lionel Messi.

Un atac așezat al celor de la Miami l-a adus pe Messi în postura de a înscrie un gol fabulos. Hondurianul David Ruiz i-a păsat lui Messi, care a preluat și șutat de la aproximativ 25 de metri în vinclu.

ADVERTISEMENT

Reușita nu a fost de ajuns pentru victorie, Erik Thommy reușind dubla pentru Kansas, scor 2-2, în minutul 58. Luis Suarez a ieșit la rampă și a înscris golul victoriei în minutul 71, din pasa lui Diego Gomez.

Nu au mai avut loc momente importante după reușita uruguaianului, ci doar încercarea disperată a lui Kansas de a egala. Gazdele au devenit mai agresive, motiv pentru care au și primit 3 cartonașe galbene în ultimele 10 minute ale partidei.

ADVERTISEMENT

Inter Miami, debut slab de sezon

Inter Miami este lider în Conferință de Est a MLS, însă nu convinge absolut deloc. „Flamingo“ au obținut doar 15 puncte din 27, în 9 partide disputate, fiind lider doar din rezultate prielnice.

Dezastrul a venit din eliminarea lui Inter Miami din CONCACAF Champions League, în fața lui Monterrey. Mexicanii au învins cu scorul de 5-2, iar Lionel Messi a fost huiduit permanent și umilit de fani după meci. Monterrey a trecut în semifinalele competiției pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Fanii mexicani s-au postat pe rețelele de socializare într-un gest oribil. Aceștia îi călcau tricoul lui Messi în picioare și chiar dansau pe ritmuri sud-americane peste numele legendarului Lionel Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: