Life

Angela Gheorghiu, veste răvășitoare din partea medicilor. A trebuit să renunțe la spectacolul din New York: „Am fost depistată…”

Angela Gheorghiu trece prin momente grele. Trebuia sa revină, după opt ani, la Opera Metropolitană din New York, dar acum nu mai poate.
09.04.2023 | 14:36
Angela Gheorghiu veste ravasitoare din partea medicilor A trebuit sa renunte la spectacolul din New York Am fost depistata
Angela Ghoerghiu a fost infectată cu Covid. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soprana Angela Gheorghiu urma să revină pe scena Operei Metropolitane din New York, după opt ani. Planurile i-au fost date peste cap după ce a fost testată pozitiv cu Covid, astfel că a fost nevoită să-și anuleze spectacolul mult așteptat.

Angela Gheorghiu a fost infectată cu Covid. Soprana, nevoită să renunțe la spectacolul din New York

Angela Gheorghiu se pregătea, încântată, să revină pe scena Operei Metropolitane din New York. După debutul său din 1993, soprana a ocupat-o de multe ori, însă în ultimii opt ani nu s-a mai întâmplat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 57 de ani, care are un iubit mai tânăr cu 22, trebuia să facă parte din spectacolul Tosca de Puccini. De altfel, în urmă cu câteva zile, revenirea sa era anunțată de publicația New York Times. 

Angela Gheorghiu a fost, însă, testată pozitiv cu Covid-19 și s-a văzut nevoită să renunțe. Celebra soprană a împărtășit vestea tristă cu fanii săi de pe Instagram. Aceasta a afirmat că deși este „dezamăgitor și copleșitor”, trebuie să se supună regulilor.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei prieteni, oricât de mult așteptam cu nerăbdare să mă întorc mâine pe una dintre cele mai dragi scene ale mele, minunata Operă Metropolitană, după o absențp de opt ani, totodată și din cauza pandemiei de Covid care mi-a anulat reprezentația din 2020, în seara asta am fost depistată pozitiv pentru Covid.

Am avut simptome de răceală și gripă în ultimele zile. În timp ce asta este dezamăgitor și răvășitor pentru mine, și în mod egal pentru admiratorii mei, din nefericire nu este nimic ce poate fi făcut. Am cerut deja sfaturile medicilor și tratament avizat.

ADVERTISEMENT

Sper că îmi vor reveni rapid pentru spectacolul de săptămâna viitoare. Transmit toată dragostea admiratorilor mei”, este mesajul publicat de soprana Angela Gheorghiu pe Instagram după ce a aflat diagnosticul.

Celebra soprană, critici pentru România în presa străină

Chiar dacă este născută în România, Angela Ghoerghiu a dat de înțeles că nu este prea mândră de țara natală. În cadrul unui interviu acordat pentru publicația Sunday Independent, spunea că nimic nu s-a schimbat de la căderea regimului comunist.

ADVERTISEMENT

„În opinia mea, nimic nu s-a schimbat în afară de faptul că avem dreptul la liberă circulație. Mentalitatea e aceeași în țara mea. Eu încă nu mi-am făcut debutul în țara mea”, a declarat Angela Gheorghiu în presa străină.

ADVERTISEMENT