Life

Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tânăr. Cine e cel care i-a furat inima: “Vei fi mereu totul pentru mine”

Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tânăr. Cine este bărbatul care i-a furat inima renumitei soprane? Cei doi formează un cuplu încă din 2013.
06.09.2022 | 15:02
Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tanar Cine e cel care ia furat inima Vei fi mereu totul pentru mine
Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tânăr. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Angela Gheorghiu are un iubit care este cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Soprana va împlini 57 de ani pe 7 septembrie, iar recent a sărbătorit aniversarea relației cu partenerul ei.

Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tânăr

Celebra artistă s-a fotografiat alături de partenerul său, Mihai Ciortea, care este medic stomatolog de profesie.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au sărbătorit la Viena cea de-a noua aniversare de când formează un cuplu. Cu acest prilej, soprana i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste bărbatului care îi este alături din 2013.

“Sărbătorim astăzi, la Viena, cea de-a 9-a aniversare! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!”, a scris Angela Gheorghiu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Angela Gheorghiu iubit
Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea sunt împreună de nouă ani. Sursa foto: Instagram

În trecut, Angela Gheorghiu a fost căsătorită de două ori. Prima căsnicie a fost cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu. A urmat apoi mariajul cu Roberto Alagna, de care a divorțat în 2013.

Tot în 2013, renumita soprană l-a cunoscut pe medicul stomatolog Mihai Ciortea, cu care este împreună și acum. Se pare că diferența de vârstă dintre cei doi nu reprezintă un obstacol în relația lor.

ADVERTISEMENT

Cum l-a cunoscut Angela Gheorghiu pe Mihai Ciortea

Angela Gheorghiu și actualul său partener s-au cunoscut la Royal Opera House într-un moment dificil din viața sopranei, după ce a avut parte de dezamăgiri.

Mihai Ciortea este un mare admirator al sopranei încă de dinainte să o cunoască personal. De asemenea, iubește teatrul și muzica clasică.

ADVERTISEMENT

De un an, Angela Gheorghiu îl vedea pe medicul stomatolog la diverse spectacole pe care le susținea în Europa și America, împreună cu fratele lui geamăn și cu părinții lor.

Deși, inițial, a fost greu de crezut că pot avea o relație, cei doi au ajuns să fie împreună, iar acum familia și prietenii sunt alături de ei și îi susțin.

“Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi.

Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentelman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată.

Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ.

Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea.”, a povestit Angela Gheorghiu pentru Elle.

ADVERTISEMENT