Life

Angela Rusu a dat lovitura în Europa. Țara unde cântă de mai bine de zece ani, aproape săptămânal

Angela Rusu a dat lovitura în Europa. Se pare că faimoasa cântăreață de muzică populară are nenumărate evenimente într-o țară vecină cu România.
03.01.2023 | 12:08
Angela Rusu a dat lovitura in Europa Tara unde canta de mai bine de zece ani aproape saptamanal
Angela Rusu a vorbit despre evenimentele pe care le are în Europa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Angela Rusu are grijă să își pună mereu cariera în prim plan. Cântăreața a reușit să devină rapid una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară și nu doar în România.

Angela Rusu cântă în Ucraina de aproape zece ani

Angela Rusu are nenumărate turnee în Europa, iar uneori merge chiar și în Statele Unite pentru a susține concerte pentru românii aflați peste ocean.

ADVERTISEMENT

În ultimii 10 ani însă, Angela Rusu a făcut tot mai multe drumuri în Ucraina, având în vedere că mai mulți membri ai familiei sale sunt stabiliți acolo.

Se pare însă că nici măcar după ce Rusia început războiul, artista nu a renunțat la drumurile sale în Ucraina și nici la contractele semnate.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Pro Tv, Angela Rusu povestea că în Ucraina există nenumărate nunți, la care trebuie să fie prezentă și că face tot posibilul pentru a-și onora fiecare eveniment.

Au fost și momente în care a ajuns să meargă săptămânal acolo.

”Avem multe nunți în Ucraina. Eu cânt de 10 ani la ei, iar lunile ianuarie și februarie sunt pline de nunți la ei”, a declarat aceasta într-un interviu mai vechi.

ADVERTISEMENT

Momente de panică pentru Angela Rusu în Statele Unite

Menționăm faptul că Angela Rusu și-a dedicat mai toată viața carierei sale. Au fost momente însă în care oboseala și-a spus cuvântul.

La un moment dat, artista a leșinat într-un aeroport din Statele Unite, chiar în timp ce se afla în turneu și nu o să uite niciodată cele întâmplate atunci, având în vedere că a primit și un diagnostic greșit din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

”Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat.

Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav.

Nu a fost corect”, povestea cântăreața, care ulterior a mers și în Turcia pentru a afla ce are, de fapt, iar lucrurile au fost mult mai bune și rezultatele încurajatoare.

ADVERTISEMENT