Life

Angela Rusu nu se teme de război! Vedeta cânta în Ucraina, la nunți

În Ucraina este război din februarie, însă Angela Rusu nu se teme și are numeroase nunți la care cântă în țara vecină României.
20.12.2022 | 16:34
Angela Rusu nu se teme de razboi Vedeta canta in Ucraina la nunti
Angela Rusu cântă la nunți în Ucraina. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși Ucraina este în război cu Rusia încă de la finalul lui februarie, acest lucru nu a oprit-o pe Angela Rusu (48 de ani) să cânte la nunți în țara vecină României.

Angela Rusu cântă la nunți în Ucraina, deși este război

Interpreta de muzică populară cântă mereu la evenimente, fiind o artistă foarte solicitată. Are concerte atât în țară, cât și peste hotare.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu are cântări în SUA, în vestul Europei, dar și în Ucraina, acolo unde cântă de mai bine de un deceniu.

La fiecare început de an, solista cântă în Ucraina la nunți, deoarece atunci au loc cele mai multe astfel de evenimente. Este cea mai solicitată artistă din România la nunțile din țara vecină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Angela Rusu și partenerul ei de viață au mai mulți membri ai familiei în Ucraina.

Artista cunoaște foarte bine partea de est a țării și a petrecut mult timp acolo, mai ales în perioada pandemiei, atunci când în România erau restricții sanitare, iar în Ucraina nu erau atât de multe, potrivit money.ro.

Încă de la începutul invaziei ruse, tot mai multe nunți au avut loc în Ucraina, numărul fiind mult mai mare decât perioada de dinaintea războiului.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Angela Rusu după ce a născut la 47 de ani

Angela Rusu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România și se bucură de o familie fericită, mai ales după ce a adus pe lume un copil, la 47 de ani. Vedeta mai are deja două fiice dintr-o altă căsătorie.

După ce a născut anul trecut, cântăreața a trecut prin momente foarte grele. Vedeta a fost la un pas de tragedie chiar la câteva luni după ce a născut-o pe Maria Anais.

ADVERTISEMENT

Artista a fost diagnosticată cu o boală neurologică chiar în timp ce se afla în turneu în SUA. După ce a început să se simtă rău din senin, Angela Rusu a ajuns la spital. Acolo a fost diagnosticată cu o boală gravă. De atunci, vedeta a început să ia medicamente puternice.

În urma diagnosticului primit, Angela Rusu a cerut părerea unui medic din Cluj-Napoca. Acesta i-a triplat doza de medicamente, care nu i-au făcut deloc bine.

Artista nu mai putea să meargă, să mai articuleze cuvinte și, implicit, să mai cânte. Rezultatele RMN-ului au fost trimise în Turcia, iar atunci Angela Rusu a aflat că a primit un diagnostic greșit inițial.

ADVERTISEMENT
Tags: