Fotbal intern

Anghel Iordănescu, nemulțumit de numirea lui Mirel Rădoi la echipa națională: ”Se poate compromite din nou o calificare”

04.02.2020 | 23:01
Anghel Iordanescu nemultumit de numirea lui Mirel Radoi la echipa nationala Se poate compromite din nou o calificare
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Anghel Iordănescu, este nemulțumit de numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,43 este cota pentru ”peste 1,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, nemulțumit de numirea lui Mirel Rădoi la echipa națională: ”Desemnarea lui a venit prea devreme”

Rădoi e un băiat deosebit, un băiat deștept, dar cred că desemnarea lui a venit prea devreme. Nu e un risc pentru el, e un risc pentru fotbalul românesc. Se poate compromite din nou o calificare”, este nemulțumirea lui Anghel Iordănescu legată de numirea lui Mirel Rădoi la echipa națională.

”Mă bucură numirea lui, sunt aproape de el, dar cred că a fost puțin forțat. Dacă vreți să merg mai departe, cred că din acest punct de vedere responsabilitatea o are Comisia Tehnică, președintele Comisiei Tehnice”, a declarat fostul selecționer la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

”E greu de înțeles pentru mine”

”Să îi ai în fotbalul românesc pe Gică Hagi, pe Dan Petrescu, pe Răzvan Lucescu, și să nu-i chemi, să discuți cu ei, să îi întrebi, să le propui ceva… E greu de înțeles pentru mine”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Apoi, fostul mare fotbalist a vorbit despre disputele dintre CSA Steaua și FCSB: ”CSA Steaua rămâne clubul la care m-am format, unde am evoluat în cea mai mare parte a carierei și unde am obținut cele mai mari performanțe”.

ADVERTISEMENT

”Dacă mă întrebați cu cine țin, cu echipa națională”

”Acum nu am legături, nici măcar cu prietenii mei Oprița sau Miu. Cu Iovan și Lăcătuș doar tangențial, când ne mai întâlnim. Cu siguranță mă veți vedea la meciurile lor, voi merge la toate când începe campionatul. Merg și la cele ale Voluntariului, da, și la meciurile celor de la FCSB”, a afirmat el.

Întrebat în care tabără se află în ”războiul” dintre CSA Steaua și FCSB, Anghel Iordănescu a dat un răspuns diplomat: ”Dacă mă întrebați cu cine țin, cu echipa națională”.

ADVERTISEMENT

România, ultima șansă pentru calificarea la Euro

Partida Islanda – România va avea loc pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, cu începere de la ora locală 19:45, ora 21:45 în România, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

În cazul unei victorii, „tricolorii” vor întâlni, în deplasare, câștigătoarea partidei dintre Ungaria și Bulgaria. Dacă se va califica, România va juca în grupa C a Campionatului European, din care vor mai face parte Olanda, Austria și Ucraina, iar meciurile cu ultimele două reprezentative se vor disputa pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT