Sport

Anghel Iordănescu a depistat ce trebuie îmbunătățit la naționala României: „Sunt capitole la care suferim”

Anghel Iordănescu a depistat ce trebuie îmbunătățit la naționala României, mai ales din punctul de vedere al combatitivității.
17.11.2022 | 21:45
Anghel Iordanescu a depistat ce trebuie imbunatatit la nationala Romaniei Sunt capitole la care suferim
Anghel Iordănescu a depistat ce trebuie îmbunătățit la naționala României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer este de părere că meciul cu Slovenia a reprezentat un test bun pentru „tricolori”, chiar dacă elevii lui Edi Iordănescu au pierdut, scor 1-2.

Anghel Iordănescu a depistat ce trebuie îmbunătățit la naționala României

Anghel Iordănescu a depistat ce trebuie îmbunătățit la naționala României după înfrângerea suferită pe teren propriu împotriva Sloveniei:

ADVERTISEMENT

„Contează mai puțin părerea mea despre joc. Contează impresia care a lăsat-o echipa națională fanilor. Dacă mă întrebați pe mine, eu vă pot spune că au fost două reprize distincte.

Am controlat jocul, am dominat repriza a doua și cred că puteam să obținem minimum un rezultat de egalitate”.

ADVERTISEMENT

„O să se spună că sunt subiectiv, eu totuși cred că e un joc bine venit pentru noi, în care naționala a debutat cinci jucători, în care echipa națională a adus tineri.

Au fost mulți jucători accidentați. E un test util, un test care prin repriza a doua confirmă meciurile cu Bosnia și Finlanda”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV ProArena.

ADVERTISEMENT

„Sunt capitole la care suferim!”

Anghel Iordănescu a continuat și crede că România suferă la combatitivitate și că nu există un mare angajament din partea fotbaliștilor: „Sunt capitole la care suferim. Suntem o echipă care suferim ca angajament, ca putere de luptă, suferim la contactul direct”.

În plus, fostul selecționer a observat și gazonul problematic de pe „Cluj Arena”, fiind de părere că le-a pus probleme jucătorilor naționalei, care sunt obișnuiți să paseze mai mult.

ADVERTISEMENT

„Dacă și gazonul nu ne ajută, dacă nu putem asigura prin gazon și prin abilitatea noastră tehnică e un punct în minus în ceea ce ne privește pe noi”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Unicul gol al României a fost marcat de către Denis Drăguș în minutul 64, după o pasă primită de la Cristi Manea.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,69 este cota pentru „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Moldova – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT