Sport

Anghel Iordănescu, atac furibund la adresa patronului campioanei CFR Cluj. ”Nu vreau să-i pronunț numele. Nu îl cunosc”

Anghel Iordănescu se implică în scandalul dintre Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga. ”Tata Puiu”, critici dure pentru finanțatorul CFR-ului.
20.09.2022 | 22:46
Anghel Iordanescu atac furibund la adresa patronului campioanei CFR Cluj Nu vreau sai pronunt numele Nu il cunosc
Fostul selecționer Anghel Iordănescu l-a atacat frontal pe patronul CFR-ului, neluțu Varga, din cauza declarațiilor acestuia la adresa lui Dan Petrescu. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer Anghel Iordănescu a reacționat virulent la adresa finanțatorului campioanei CFR Cluj după ce Neluțu Varga a avut un discurs agresiv la adresa antrenorului Dan Petrescu.

Anghel Iordănescu: ”Este incredibil!”

Cel mai de succes selecționer din istoria naționalei României, Anghel Iordănescu, nu a rămas impasibil urmărind scandalul dintre fostul său elev Dan Petrescu și patronul campioanei CFR Cluj, Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

”Tata Puiu” este de partea lui Dan Petrescu pe care l-a antrenat și la echipa națională, dar și la Steaua și e negru de supărare pe finanțatorul CFR-ului.

”Nu-mi vine să cred că s-a ajuns unde s-a ajuns. Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa! Dacă ne referim direct la CFR, n-aș vrea să pronunț numele patronului. 

ADVERTISEMENT

Nu îl cunosc, nu îl știu personal, dar nu îmi vine să cred că s-a ajuns să te îndoiești de un antrenor atât de valoros. Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni. A obținut performanțe excepționale la Cluj. Este incredibil!”, a spus Anghel Iordănescu, la Digisport.

Omul de afaceri și tehnicianul care a câștigat patru titluri de campion cu gruparea feroviară poartă un veritabil război al nervilor. Neluțu Varga i-a dat ultimatum tehnicianului, după eșecul cu Sivasspor, din Conference league, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a ripostat aruncând cuvinte grele la adresa conducerii clubului și a anunțat că meciul cu FC Argeș va fi ultimul al său pe banca ardelenilor, informație dezvăluită, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK.

Neluțu Varga nu-l mai vrea pe Petrescu pe bancă, dar nici să-i achite clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Generalul Iordănescu i-a luat la țintă și pe ceilalți patroni din fotbalul românesc

Fostul selecționer a luat apărarea și altor tehnicieni din SuperLiga și și-a îndreptat atacurile către ceilalți finanțatori din fotbalul românesc care nu au răbdare cu antrenorii pe care îi plătesc.

”Avem antrenori buni, de valoare, nume mari, iar noi ne permitem să ne batem joc de ei, să îi scoatem după 3-5-7 etape. Mă surprinde că foarte puțin se vorbește despre ce face Hagi la Farul. Discutăm de datul afară al lui Rădoi după 3 meciuri, ne pronunțăm că Dică încă mai are ceva credit la FCSB după ce a calificat echipa în Conference League.

De Croitoru, un antrenor tânăr și foarte bun, să spui că îl dai afară și că te îndoiești de el… Aș mai putea da exemple infinite. Dar nu discutăm ce fac și ce spun acești patroni. Ei își permit să facă transferuri, să dea indicații, să facă schimbări. De asta fotbalul românesc este unde este!”, a tunat Iordănescu senior.

ADVERTISEMENT