Fotbal intern

Anghel Iordănescu crede că avem șanse în meciul cu Islanda: „A fost o tragere la sorți favorabilă pentru România!”

22.11.2019 | 14:04
Anghel Iordanescu crede ca avem sanse in meciul cu Islanda A fost o tragere la sorti favorabila pentru Romania
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a comentat tragerea la sorți pentru barajul care ne poate duce la EURO 2020. Fostul selecționer a declarat că traseul în care în semifinală România trebuie să treacă de Islanda este cel mai bun traseu în care puteam să picăăm.

Anghel Iordănescu, mulțumit de tragerea la sorți

Anghel Iordănescu a fost mulțumit de faptul că România a picat la tragerea la sorți cu Islanda: Trebuie să avem încredere, pentru că este o tragere la sorți convenabilă pentru noi. Scoția are un lot mai numeros și jucătorii joacă la echipe mult mai bune decât cei islandezi, de aceea cred că tragerea la sorți a fost mai bună pentru noi”.

ADVERTISEMENT

„Federația trebuie să analizeze și să aleagă cu multă atenție un nou selecționer. Am fost dezamăgit de modul în care s-a produs despărțirea care s-a produs în cazul lui Cosmin Contra. A fost crititcat, poate și pe bună dreptate pentru rezultate, dar s-a mers prea departe. Trebuie să-i oferim lui Contra respect pentru ce a însemnat”,  a mai spus fostul selecționer.

„Este o responsabilitate uriașă pe umerii Federației Române de Fotbal, pentru alegerea unui selecționer. Eu cred că trebuie să punem un selecționer care să ne garanteze că vom merge la EURO 2020”,  a continuat Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Gică Hagi, Dan Petrescu și Mircea Lucescu sunt variante bune”

„Nu trebuie să alegem un selecționer fără personalitate și fără rezultate notabile în carieră. Gică Hagi, Dan Petrescu și Mircea Lucescu, dar exclud antrenori care se propun la echipa națională. La mine nu mai este cazul să fiu selecționer”, a mai spus Anghel Iordănescu.

„Viorel Moldovan trebuia să fie ofertat de Federație imediat după ce am plecat eu de la națională. A fost antrenor secund și cunoștea tot ce se întâmplă la echipă și trebuia să rămână, cel puțin asta cred eu. Nu trebuia să vină Daum, ci trebuia să vină un antrenor tot român”, crede fostul selecționer al României.

ADVERTISEMENT

„Avem un lot de jucători competitiv, care poate să facă față cu brio meciurilor și ne pot duce la EURO. Chiar dacă lotul nu poate fi unit în aceste momente, un antrenor cu personalitate ar ști imediat cum să-i unească la loc”, a încheiat Anghel Iordănescu.

  • 69 de ani a împlinit Anghel Iordănescu pe 4 mai