Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anghel Iordănescu, dezvăluiri din vestiarul FCSB. „Am auzit că 2-3 zile Gigi Becali a tot schimbat primul 11 la meciul cu Farul. A ales bine! Acum iar o să fim prieteni”. Video exclusiv

Anghel Iordănescu a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. Fostul selecționer al României a anunțat că Gigi Becali a fost indecis pentru echipa de start la meciul cu Farul.
20.04.2023 | 12:08
Anghel Iordanescu dezvaluiri din vestiarul FCSB Am auzit ca 23 zile Gigi Becali a tot schimbat primul 11 la meciul cu Farul A ales bine Acum iar o sa fim prieteni Video exclusiv
Anghel Iordănescu, dezvăluiri din vestiarul FCSB. Ce relație are cu Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a contrat pe Anghel Iordănescu după ultimele afirmații în disputa FCSB – CSA Steaua. Fostul selecționer al României a lămurit relația de prietenie cu patronul de la FCSB în direct la FANATIK SUPERLIGA și a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul roș-albaștrilor înaintea derby-ului cu Farul, scor 2-1.

Anghel Iordănescu, fermecat de condițiile pe care le au jucătorii la FCSB: „Prin Gigi Becali”

Anghel Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa jocului FCSB-ului. Roș-albaștrii s-au impus la capătul unui meci spectaculos, scor 2-1 împotriva liderului Farul, iar „Puiu” Iordănescu a ținut să remarce valoarea lotului echipei antrenate de Elias Charalambous. Totodată, fostul selecționer al României a rămas impresionat de condițiile pe care Gigi Becali le asigură în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place jocul FCSB-ului. Merg aproape la toate meciurile Rapidului, la toate meciurile CFR-ului când joacă în București, la toate meciurile FCSB-ului. Sincer, îmi place. Înainte de orice trebuie să remarc valoarea foarte bună a lotului pe care îl are la dispoziție echipa lui Gigi Becali.

Trebuie să recunoaștem că sunt jucători valoroși cu o medie de vârstă bună ceea ce înseamnă o vârstă optimă pentru performanță și nu în ultimul rând condițiile pe care le au jucătorii de la FCSB prin patronul clubului”, a declarat Anghel Iordănescu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre relația de prietenie cu Gigi Becali: „Apar probleme și nu mai suntem prieteni”

Gigi Becali l-a contrat la ultima ieșire publică pe Anghel Iordănescu, declarat fan CSA Steaua, iar fostul antrenor al echipei roș-albastre, i-a oferit replica la FANATIK SUPERLIGA. „Cred că el se dă prieten cu mine. Să vă răspund! Sunt momente când suntem prieteni și suntem prieteni foarte buni.

Suntem prieteni o perioadă după aceea apar alte probleme în viziunea lui sau în optica mea și nu mai suntem prieteni. Dacă zic ceva de rău de el e clar că nu mai suntem prieteni, dar dacă-l laud e clar că iar devenim prieteni”, a spus Anghel Iordănescu despre relația de prietenie cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Am auzit că 2-3 zile Gigi Becali a tot schimbat primul 11 la meciul cu Farul. A ales bine! Acum iar o să fim prieteni”

Totodată, Anghel Iordănescu a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul FCSB-ului înaintea derby-ului cu Farul de pe Arena Națională. Echipa antrenată de Elias Charalambous s-a impus cu 2-1 în a patra etapă a play-off-ului și a relansat lupta la titlu.

„Puiu” Iordănescu a dezvăluit că Gigi Becali a fost indecis în alcătuirea echipei de start, însă în cele din urmă, finanțatorul a luat decizia corectă. „Dacă-mi permiteți o glumă. Am înțeles că la meciul cu Farul până în ultima clipă a fost indecis în ceea ce privește formația.

ADVERTISEMENT

Mai bine zis, în 2 zile a schimbat de două ori echipa de start. Se pare că echipa cu care a început și după modul în care a jucat în prima repriză i-a dat dreptate, a fost foarte inspirat. Acum sunt convins că iar devenim prieteni după această afirmație”, a mai spus Anghel Iordănescu, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT