Sport

Gigi Becali îi răspunde lui Puiu Iordănescu, fan declarat CSA Steaua: „Se dă prieten cu mine, apoi spune ce spune”. Video

Gigi Becali l-a taxat pe Anghel Iordănescu, după declarațiile pro Steaua și împotriva FCSB-ului. Ce spune patronul vicecampioanei.
19.04.2023 | 10:40
Gigi Becali ii raspunde lui Puiu Iordanescu fan declarat CSA Steaua Se da prieten cu mine apoi spune ce spune Video
Gigi Becali îi răspunde lui Puiu Iordănescu, fan declarat CSA Steaua „Se dă prieten cu mine, apoi spune ce spune” Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a rămas indiferent la discursul dur al lui Anghel Iordănescu cu privire la modificarea Legii Sportului și i-a trimis mai multe „săgeți”.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Anghel Iordănescu:

Gigi Becali a avut un nou discurs dur împotriva modificării Legii Sportului și a făcut autodenunț în direct. Anghel Iordănescu nu a scăpat nici el de criticile patronului FCSB.

ADVERTISEMENT

„Steaua a fost luată, a fost dată de generali, de miniștri de Armată și luată de Becali când s-au dat zeci de milioane”, a spus încă o dată clar și răspicat omul de afaceri.

VIDEO MAI JOS:

Becali consideră suprarealist tot ceea ce se întâmplă cu Steaua și îi dă replica fostei mari legende a Stelei: „Așa, că e nebunia României și tâmpenia asta, e o prostie. Parcă suntem copii și nu știe toată lumea.. Voi nu știți?! Domne, că să dea, am văzut și Puiu Iordănescu. Păi e un brand! 

ADVERTISEMENT

Sunt unii oameni pe care nu-i înțeleg. Nici nu vreau, nici nu mă mai supăr pe ei, nu vreau să-i judec. Bă, dar cum să te dai prieten cu mine, dup-aia să lauzi: ‘Vai, Doamne, cât de brand e Steaua!’”.

Gigi Becali, răspuns acid pentru Anghel Iordănescu: „Păi n-ați dat-o, mă, Steaua?! Ce, sunteți hoți, escroci, tâlhari, mincinoși?!”

Patronul FCSB i s-a adresat apoi direct fostului mare antrenor: „Care, mă, Steaua?! De unde-ți vine ție? Păi n-ați dat-o, mă, Steaua?! Ce, sunteți hoți, escroci, tâlhari, mincinoși?! Ați dat-o voi, toți Steaua!”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, consideră că generalii au abandonat Steaua ca pe vacă rămasă fără lapte și altfel ar fi intrat în faliment: „De ce ați dat-o? Că era gata! Moartă, praf și în coșciug! Și i-a dat-o lui Becali ca să învieze și am înviat-o! Și acuma stai, bă, puțin că nu e! Niște prostii!”.

Gigi Becali a vorbit și despre derby-ul din Ghencea dintre Steaua și Dinamo și a declarat că nu se va uita la meci: „Nu mă interesează Steaua – Dinamo. Ce să facă investitori? Nu, mă, că legea, că nu știe ce… Ce lege, mă! Nu există, mă, așa lege!

ADVERTISEMENT

Care Dinamo – CSA? Lasă-mă pe mine cu astea! Ce mă interesează pe mine Divizia B? Ce să caut eu acolo? Nu mă uit. Eu mă mai uit doar la meciuri la mine. Mă mai uit la Farul și la CFR. La Craiova nici nu mă mai uit”. 

Cum vrea să oprească inițiativa din Parlament a lui Vasile Dîncu care poate ajuta Steaua să promoveze: „Vorbesc eu și nu mai votează niciunul”

Gigi Becali e convins că legea nu va trece de Parlament și e gata să își ia măsuri de siguranță: „Cine să voteze legea aia? O să vorbesc eu la PSD și nu mai votează niciunul! Vorbesc cu Ciolacu și nu mai votează nici nimeni! Vorbesc și cu Simion și nici el nu votează și gata! 

Mai vorbesc și cu Rareș Bogdan să nu voteze nici PNL-ul și gata! Corupție în toată firea! Poate ne face un dosar penal că a zis Becali că vorbește… Mă cheamă pe la DNA. La ce nebunie e în țara asta, se poate orice”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB 

ADVERTISEMENT