Sport

Anghel Iordănescu, atac la conducerea CSA Steaua: „Nu există interes pentru promovare!”

Anghel Iordănescu (72 de ani), fostul mare jucător și antrenor al Stelei, a trimis noi „săgeți” către conducerea clubului Steaua București.
12.04.2023 | 10:22
Anghel Iordanescu atac la conducerea CSA Steaua Nu exista interes pentru promovare
Anghel Iordănescu a activat 21 de ani la Steaua: 14 ca jucător și 7 ca antrenor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu este una dintre cele mai importante legende al Stelei. Fostul mare antrenor e însă destul de circumspect în privința viitorului echipei CSA Steaua București.

Anghel Iordănescu, critic la adresa CSA Steaua: „Nu știu cât interes arată cei care conduc clubul pentru promovarea ei”

„Tata Puiu” a fost prezent în Ghencea la derby-ul Stelei cu Poli Iași, alături de Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă, Gabi Balint, Costel Gâlcă sau Adrian Bumbescu. Însă „Generalul” e profund nemulțumit.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, cred că se putea termina cu o victorie, pentru Steaua ar fi însemnat mult. Nu e normal să primeşti gol în minutul 86 dintr-o greşeală, dintr-o lipsă de marcaj”, a spus fostul mare antrenor despre golul care îi lasă pe „militari” pe locul doi.

Anghel Iordănescu și-a orientat apoi discursul către marea problemă cu care se confruntă Steaua: „Una peste alta, a fost un joc plăcut, interesant, cu două echipe de tradiţie, două echipe mari, ambele se gândesc la promovare. Numai că la una nu ştiu cât interes arată cei care conduc clubul pentru promovarea ei”.

ADVERTISEMENT

Chiar și în acest condiții, Anghel Iordănescu consideră că Steaua trebuie să își respecte blazonul: „Haideţi să fim sinceri. Nu se rezolvă această problemă şi sincer eu chiar nu o înţeleg. Dar pentru istoria clubului, numele clubului, este ceva foarte important şi pozitiv să termine pe primul loc”.

Adi Popa a început războiul psihologic înainte de CSA Steaua – Dinamo: ”Ei sunt șapte echipe cu același nume prin toate ligile, mai puțin în prima”

Adi Popa i-a „înțepat” pe rivalii de la Dinamo înainte de derby-ul din a treia zi de Paște: „La fel ca la ei… sunt șapte Dinamo cu același nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt șapte, prin toate ligile, mai puțin în prima. Sunt curios, dacă ar fi fost la Slatina, ar fi spus același lucru despre dreptul nostru în play-off?

ADVERTISEMENT

Era o echipa susținută de primărie. De ce n-a spus acest lucru când era acolo? Sunt normale, astea sunt declarațiile înaintea meciului. Încearcă să ne enerveze, dar nu plecăm urechea la așa ceva. Sunt sigur că toți jucătorii vor da totul pe teren”.

Suporterii Stelei au început mobilizarea pentru derby și va cu siguranță un record de spectatori în acest sezon pe stadionul Ghencea: „Vrem victoria, nu ne interesează scorul. Să marcăm mai mult decât ei. Vom vedea ce atmosferă va fi.

ADVERTISEMENT

Fanii ne-au spus de când am intrat în play-off că trebuie să câștigăm meciurile cu Dinamo, altceva nu le pasă. Sper să fie plin stadionul. Nimic nu poate fi mai frumos. Am înțeles că s-au vândut deja 8.000 de bilete”, a concluzionat mijlocașul.

ADVERTISEMENT