ADVERTISEMENT
Fotbal international

Anghel Iordănescu îi taxează pe jucători după Armenia – România 3-2: “E greu de acceptat asta!” Ce spune despre Mirel Rădoi

Autor: Andrei Șchiopu | 01.04.2021 | 19:59
Anghel Iordănescu îi taxează pe jucători după Armenia - România 3-2:
Jucătorii taxați de Anghel Iordănescu după Armenia - România 3-2: „E greu de acceptat asta!”. Ce spune despre Mirel Rădoi. Sursă foto: digisport.ro

Anghel Iordănescu a vorbit despre partida dintre Armenia și România, 3-2, iar fostul selecționer a taxat trei „tricolori” pentru greșelile făcute în partida de la Erevan.

ADVERTISEMENT

Totodată, Anghel Iordănescu a vorbit și despre soarta lui Mirel Rădoi, despre care a spus că ar trebui să rămână la cârma naționalei României, chiar și după înfrângerea usturătoare cu Armenia.

Anghel Iordănescu a pus „tunurile” pe George Pușcaș, Dennis Man și Răzvan Marin, despre care a spus că au greșit mult în meci și speră să își revină pentru următoarele meciuri ale naționalei, dacă vor mai fi selecționați.

Anghel Iordănescu a taxat trei „tricolori” după Armenia – România

Anghel Iordănescu a comentat înfrângerea suferită de România în compania Armeniei și a arătat cu degetul spre trei „tricolori” pe care îi consideră vinovați în economia rezultatului.

ADVERTISEMENT

Primul jucător român evidențiat în mod negativ de fostul selecționer a fost George Pușcaș, atacantul lui Reading, care a luat cartonașul roși direct în minutul 78 după un gest incontrolabil asupra unui adversar.

„Unii dintre jucători au o lipsă de responsabilitate. Gestul lui Pușcaș a fost unul de copil, de jucător fără cea mai elementară responsabilitate”, a spus Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Critici și pentru Man și Răzvan Marin

„Nu este normal să pierzi mingea la mijlocul terenului în jumătatea adversă așa cum a făcut-o Man la golul egalizator de 2-2”, a spus „Tata Puiu” despre Dennis Man.

ADVERTISEMENT

„E greu de acceptat că Răzvan Marin, la 2-1, iese pe un culoar în viteză maximă. În condițiile în care te gândeai că orice pierdere a balonului poate însemna un contraatac și un pericol pentru fundașii centrali ai noștri.

Avem jucători inteligenți, dar n-au inteligență profesionistă. N-au șmecherie fotbalistică, să speculeze. Jucătorul nostru trebuie bătut la cap până să înțeleagă”, a mai spus Anghel Iordănescu și despre Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

„Rădoi ar trebui să continue!”

Deși Anghel Iordănescu a mai comentat tactica lui Mirel Rădoi, care i se pare mult prea ofensivă, fostul selecționer crede că Rădoi ar trebui să continue pe banca tehnică a naționalei României:

Cred că Mirel trebuie să continue, deși poate pe unii o să-i supere această părere a mea. Am această credință că va putea îndrepta lucrurile. Sunt convins că echipa noastră poate termina pe locul doi. Putem câștiga în Macedonia, în Islanda și putem bate cu siguranță Armenia la București. 

ADVERTISEMENT

Rădoi trebuie să rămână, repet. Chiar dacă a făcut greșeli, eu fiind unul dintre oamenii care l-a criticat. Acel joc cu Macedonia (3-2) trebuia să fie un semnal de alarmă pentru el, pentru defensiva noastră din acea partidă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!