Life

Angie Moisescu de la Chefi la cuțite a rămas fără loc de muncă. De ce a renunțat tânăra

Angie Moisescu de la emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire neașteptată despre partea profesională.
18.10.2021 | 23:53
Angie Moisescu de la Chefi la cutite a ramas fara loc de munca De ce a renuntat tanara
Angie Moisescu de la Chefi la cuțite a rămas fără loc de muncă. De ce a renunțat tânăra. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu a rămas fără loc de muncă. Blondina a dezvăluit care este motivul pentru care în prezent nu mai are job.

Tânăra, cunoscut și ca Bad Angie, a hotărât că este mai bine să ia o pauză de la serviciu, asta pentru că simțea că nu este deloc apreciată de superiori.

ADVERTISEMENT

Așadar, Angie Moisescu nu a mai vrut să se supună ordinelor primite de la șefi, care nici măcar nu o plăteau cum se cuvinte pentru munca sa.

Angie Moisescu de la Chefi la cuțite, momente dureroase. Fosta concurentă nu mai are loc de muncă

„Aveam multe responsabilități, însă nu eram plătită pe măsură. Eu nu am cerut un salariu de director, ci unul normal.

ADVERTISEMENT

Se plâng că nu au persoanl, însă când au, nu știu să îi aprecieze. Stăteam lejer 8 ore, însă nu am ajuns la niciun consens.

Intenționez să gatesc în continuare de acasa și cu siguranță vânzările vor începe”, a declarat Angie Moisescu, într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite lucra într-un restaurant destul de cunoscut din Capitală, mărturisind că în vară a muncit pe brânci.

Blondina, care în show-ul culinar de la Antena 1 era preferata lui Cătălin Scărlătescu, a realizat că nu se mai pune accent pe bucătărie, mai ales la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Angie Moisescu a simțit că nu este apreciată la serviciu

Angie Moisescu nu se plânge pentru volumul mare de muncă, dar susține în continuare că vrea să fie apreciată pentru ceea ce face.

În momentul de față fosta participantă de la Antena 1 vrea să muncească cu capul, nicidecum cu spatele. Acesta este motivul pentru care preferă să facă muncă de birou.

În altă ordine de idei, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a mai sublinat faptul că nu ar trage niciodată de oameni, să-i tratezi ca pe sclavi, dacă ar avea un restaurant.

ADVERTISEMENT