Fotbal international

VIDEO. Germania a dat 8! Franţa şi Anglia, victorii şi ele. Vezi golurile

UPDATE, ora 00:05 / Germania a făcut instrucţie cu San Marino, Franţa a învins greu Suedia, iar Anglia s-a impus în duelul britanic în faţa Scoţiei....
12.11.2016 | 00:33
VIDEO Germania a dat 8 Franta si Anglia victorii si ele Vezi golurile
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:05 / Germania a făcut instrucţie cu San Marino, Franţa a învins greu Suedia, iar Anglia s-a impus în duelul britanic în faţa Scoţiei.

GRUPA A

CLASAMENT

clasamentgrupa1

FRANŢA – SUEDIA 2-1 (Pogba 58, Payet 65 / Forsberg 55)

VEZI VIDEO

franta

GRUPA C

clasamentgrupac

SAN MARINO – GERMANIA 0-8 (Khedira 7, Gnabry 9,58 şi 77, Hector 32 şi 65, Simoncini 82 -autogol, Volland 85)

VEZI VIDEO

germania

IRLANDA DE NORD – AZERBAIDJAN 4-0 (Lafferty 27, McAuley 40, McLaughlin 66, Brunt 83)

VEZI VIDEO

irlanda

CEHIA – NORVEGIA 2-1 (Kremencik 11, Zmrhal 47 / King 87)

VEZI VIDEO

cehia

GRUPA F

clasamentgrupaf

ANGLIA – SCOŢIA 3-0 (Sturridge 23, Lallana 50, Cahill 61)

VEZI VIDEO

anglia

MALTA – SLOVENIA 0-1 (Verbic 47)

malta

SLOVACIA – LITUANIA 4-0 (Nemec 12, Kucka 15, Skrtel 36, Hamsik 86)

slovacia


FRANŢA – SUEDIA / vineri, 11 noiembrie, ora 21:45, Digi Sport 3

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Toată lumea credea că Olanda va reveni mai tare ca niciodată după dezamăgirea trăită în preliminariile EURO 2016. Iată că Suedia, chiar şi fără Zlatan Ibrahimovic, conduce grupa A împreună cu Franţa, batavii aflîndu-se doar pe locul 3. Cele două formaţii au încasat cîte un singur gol pînă acum – nordicii de la Olanda, iar francezii de la Bulgaria.

ADVERTISEMENT

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. De cînd superstarul lui United şi-a anunţat retragerea, Suedia mizează pe forţa grupului. Este una dintre puţinele naţionale din această campanie cu 5 marcatori diferiţi. De cealaltă parte, Franţa a trecut repede peste şocul înfrîngerii din finala europeană cu Portugalia, deşi startul în preliminariile CM 2018 a fost unul greoi, cu o remiză albă în Belarus.

CEHIA – NORVEGIA / vineri, 11 noiembrie, ora 21:45

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Tragerea la sorţi ar fi trebuit să le deschidă calea spre locul 2 în grupă, care ar da şanse mari la participarea în play-off. Atît Cehiei, cît şi Norvegiei. Irlanda de Nord, una dintre surprizele de la Euro 2016, nu părea un adversar prea complicat. Cît despre Azerbaidjan, nici nu era luată în calcul pentru locul 2 în grupa C. Poziţia pe care stau acum azerii, chiar destul de relaxat, cu 3 puncte peste Irlanda de Nord! Dar ce s-a întîmplat cu Norvegia şi Cehia? Cea din urmă stă în clasament doar peste San Marino, cu numai două puncte.

ADVERTISEMENT

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Singura performanţă a nordicilor se leagă tot de micuţul stat înconjurat de Italia. O victorie cu 4-1. Asta dacă se poate numi o performanţă să baţi pe San Marino cu 4-1, cu două goluri marcate în ultimul sfert de oră. Duelul celor două dezamăgiri din grupa C are un singur punct de pornire. Echipa care pierde iese din cursa calificării la Mondial. Un egal le-ar scoate, cel mai probabil, pe ambele.

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. / vineri, 11 noiembrie, 21:45, Digi Sport 2

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Demiterea lui Sam Allardyce din raţiuni extrasportive nu i-a destabilizat pe englezi, care se descurcă la fel de bine şi sub comanda lui Southgate. Anglia e prima în grupa F, cu 7 puncte adunate în 3 meciuri. Pînă acum n-a primit nici un gol şi a pierdut puncte doar împotriva Sloveniei. De cealaltă parte, Scoţia se află abia pe locul 4, încurcîndu-se deja cu Lituania şi pierzînd în Slovacia.

ADVERTISEMENT

ANGLIA-SCOTIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Singura victorie a venit în faţa modestei Malta, scor 5-1, în deplasare. În preliminariile pentru EURO 2016, Anglia a avut cele mai bune rezultate. Scoţienii n-au avut nicio şansă într-o grupă cu Polonia şi Germania, pe care au încheiat-o abia pe locul 4. Englezii au suferit o singură înfrîngere „acasă” în ultimii doi ani, în faţa Olandei. În comparaţie, scoţienii n-au mai remizat în deplasare de aproximativ un an şi jumătate.

Programul complet de vineri:
meciuri

Clasamente:
e
f