Fotbal international

Elveţia, scor de tenis împotriva Islandei în Liga Naţiunilor! Luxemburg, o nouă surpriză. Toate rezultatele zilei

08.09.2018 | 22:57
Elvetia scor de tenis impotriva Islandei in Liga Natiunilor Luxemburg o noua surpriza Toate rezultatele zilei
ADVERTISEMENT

Spania a învins cu 2-1 Anglia în Liga Naţiunilor,  în timp ce Luxemburg a făcut spectacol în faţa Moldovei şi a reuşit să câştige cu 4-0. Elveţi a făcut şi ea scor cu naţionala Islandei, 6-0, într-o seară nebună în Nations League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI!

Anglia – Spania 1-2 (Rashford 11/ Saul 13, Rodrigo 32)

Rezultate Liga Naţiunilor 8 septembrie

Liga 1 – Grupa 4

Elveţia – Islanda 6-0

Liga 1 – Grupa 2

Spania – Anglia 1-2

Liga 2- Grupa 3

Irlanda de Nord – Bosnia 1-2

Liga 3 – Grupa 2

Finlanda – Ungaria 1-0

Estonia – Grecia 0-1

Liga 4 – Grupa 2

Belarus – San Marino 5-0

Luxemburg – Moldova 4-0


UPDATE, Min. 50: Luke Shaw a suferit o accidentare teribilă după un duel cu Dani Carvajal! Fundaşul lui United a fost înlocuit de către Danny Rose după ce a fost transportat pe o targă în afara terenului.

ADVERTISEMENT
Luke Shaw, accidentare la cap în Anglia - Spania
Luke Shaw, accidentare la cap în Anglia – Spania


 

UPDATE, min 32: GOOOOOOOLLLLLL Rodrigo! Atacantul spaniol a punctat cu o deviere din apropierea porţii lui Jordan Pickford.


UPDATE, min 13: GOOOOOOOLLLLLL Saul Niguez! Mijlocaşul de la Atletico Madrid a egalat la prima fază după reuşita lui Rashford.

ADVERTISEMENT


UPDATE, min 11: GOOOOOOOLLLLLL Marcus Rashford! Anglia deschide scorul rapid


UPDATE, ora 21:00: Antrenorii celor două echipe au anunţat formaţiile de start:

Anglia:Pickford, Maguire, Gomez, Stones, Trippier, Shaw, Henderson, Dele, Lingard, Kane, Rashford

Spania:De Gea – Carvajal, Nacho, Ramos, Alonso – T. Alcantara, Busquets, Niguez – Rodrigo, Aspas, Isco


Trupa antrenată de Gareth Southgate a ajuns până în semifinale şi a ocupat locul al patrulea după ce a pierdut finala mică. Englezii au strălucit la turneul final 2018 după mulţi ani în care nu au reuşit să treacă de faza sferturilor de finală. Anglia, una dintre cele mai tinere echipe de la CM 2018,  a ocupa locul secund într-o grupă cu Belgia, Tunisia şi Panama, iar în optimile de finală a învins naţionala Columbiei. Britanicii, conduşi din teren de Harry Kane, au trecut în sferturile de finală de naţionala de Suedia, 2-0.

ADVERTISEMENT

Program şi rezultate Liga Naţiunilor 8 septembrie

Liga 1 – Grupa 4

Elveţia – Islanda 6-0

Liga 1 – Grupa 2

Spania – Anglia, ora 21:45

Liga 2- Grupa 3

Irlanda de Nord – Bosnia 1-2

Liga 3 – Grupa 2

Finlanda – Ungaria 1-0

Estonia – Grecia, ora 21:45

Liga 4 – Grupa 2

Belarus – San Marino 5-0

Luxemburg – Moldova, ora 21:45

Anglia – Spania live stream ONLINE

Anglia avea să fie surclasată în penultimul act al întrecerii de naţionala Croaţiei, într-o partidă în care formaţia din fosta Iugoslavie a condus cu 1-0 prin reuşita lui Trippier, dar a fost egalată şi învinsă în cele din urmă în minutele de prelungire.

Anglia - Spania. Program și rezultate Liga Națiunilor, sâmbătă, 8 septembrie
Anglia – Spania. Program și rezultate Liga Națiunilor, sâmbătă, 8 septembrie

Englezii au fost învinşi şi în finala mică de echipa naţională a Belgiei, într-un alt meci pierdut cu 2-0, datorită golurilor înscrise Thomas Meunier şi Eden Hazard.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique debutează pe banca Spaniei

Julen Lopetegui a fost demis înainte de startul Campionatului Mondial 2018, iar Fernando Hierro a ocupat funcţia de antrenor interimar pe durata turneului final din Rusia. Federaţia Spaniolă de Fotbal a decis să îl instaleze în funcţia de antrenor pe Luis Enrique după turneul final, iar fostul tehnician al Barcelonei va avea ocazia debutului contra naţionalei Angliei.

Ibericii au avut parte de un turneu final dezamăgitor, fiind eliminaţi în optimile de finală de către ţara gazdă, Rusia. Trupa condusă atunci de Fernando Hierro a câştigat Grupa B cu Portugalia, Iran şi Maroc în componenţă, dar a părăsit Campionatul Mondial 2018 după o înfrângere suferită la loviturile de la 11 metri.

Anglia şi Spania au remizat în ultimul meci direct

Cele două formaţii au încheiat la egalitate, 2-2, ultimul meci direct, într-o partidă în care britanicii au condus cu 2-0 până în minutul 89 după golurile înscrise de Adam Lallana şi Jamie Vardy. Ibericii au revenit însă miraculos prin reuşitele lui Iago Aspas şi Isco, ultimul reuşind egalarea în minutul 90+6.

Cele două formaţii fac parte din Grupa 4 din Liga A în Liga Naţiunilor alături de reprezentativa Croaţiei. Anglia va sta în etapa a doua a întrecerii, în timp ce spaniolii se vor duela cu vice-campioana mondială

ADVERTISEMENT