Life

Animalul ciudat adoptat de un cuplu: ”Nu ne-am gândit să-l ținem aici, dar ne-am atașat de el”

Mamiferul neobișnuit care este crescut de o familie. Inițial, au dorit numai să-l salveze, însă au prins mare drag de el.
12.02.2024 | 22:59
Animalul ciudat adoptat de un cuplu Nu neam gandit sal tinem aici dar neam atasat de el
Mamiferul neobișnuit care este crescut de o familie. Inițial, au dorit numai să-l salveze, însă au prins mare drag de el. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Animalul ciudat adoptat de un cuplu. Cei doi parteneri de viață nu s-au gândit să-l țină o perioadă prea lungă de timp, dar au ajuns să se atașeze de el. Care sunt obiceiurile pe care le are și cum trăiește, de fapt.

Mamiferul neobișnuit care este crescut de o familie. Inițial, au dorit numai să-l salveze, însă au prins mare drag de el

Mamiferul neobișnuit care este crescut de o familie. Inițial, au dorit numai să-l salveze, însă au prins mare drag de el. În prezent, animalul este îngrijit de un cuplu din Belgia care l-a găsit în timpul unei vânători.

ADVERTISEMENT

Gregory Guiot este bărbatul care a găsit un porc mistreț pe când era doar un pui. A decis să îl ia acasă pentru a-i da hrană și un adăpost și chiar i-a dat un nume, Oscar. Timpul însă a trecut și animalul a crescut tot mai mult.

La un moment dat cuplul a decis să îl ducă la o fermă, ceea ce s-a și întâmplat. Din păcate, nu a reușit să fie reintrodus în mediul natural și chiar a refuzat să mănânce o perioadă mai lungă de timp. După o săptămână bărbatul a fost chemat să-l ia înapoi.

ADVERTISEMENT

Imediat ce a ajuns în casa celor doi și-a recăpătat apetitul. Așa a ajuns Gregory Guiot și soția sa să se atașeze de porcul mistreț, care acum face parte din familie. Animalul s-a integrat de minune în locuința soților care au și un câine.

„Nu ne-am gândit să-l ţinem aici, ci doar să-l salvăm şi apoi să-i dăm drumul, dar ne-am ataşat de el”, a declarat soţia lui Gregory Guiot, Tiffany Pierre, despre animalul lor de companie, pentru Reuters.

ADVERTISEMENT
Un cuplu a adoptat un porc mistreț
Cuplul din Belgia care crește un porc mistreț. Sursa foto: Reuters

Porcul mistreț, tratat ca un membru al familiei

Porcul mistreț, care are o greutate de 80 de kilograme, este tratat ca un membru al familiei. Cei doi soți își dau toată silința ca animalul adoptat să se integreze și să se comporte din ce în ce mai mult ca unul domestic.

Cuplul spune că îi alertează de fiecare dată când are nevoie să iasă afară pentru a-și face nevoile pentru a nu murdări prin casă. Acest lucru se întâmplă pentru că se află deja de un an în locuința celor doi belgieni.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soții recunosc că uneori se mai confruntă cu probleme. Porcul mistreț este cunoscut pentru apetitul său și uneori mai împinge dulapurile și mobila pentru a ajunge la diverse mâncăruri sau lucruri.

Și asta nu este tot pentru că mai face și alte boacăne. Odată a ros una dintre undiţele stăpânului său, dar chiar şi aşa nu și-a pierdut privilegiile. Are propria canapea, perne pufoase și o pătură în caz că i se face frig.

ADVERTISEMENT