Life

Animalul neobișnuit cu care s-a ales Iulia Albu: “Căutăm o soluție pentru el”

Cu ce animal neobișnuit s-a ales Iulia Albu și ce soluție caută pentru el. Designerul a oferit detalii despre noul membru al familiei.
19.12.2023 | 22:04
Animalul neobisnuit cu care sa ales Iulia Albu Cautam o solutie pentru el
Ce spune Iulia Albu despre noul său animal. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și-a cumpărat un nou animal. Faimosul designer și-a mărit astfel familia cu încă un membru. Este foarte încântată de prezența lui, dar are și o temere: să nu-i roadă bradul de Crăciun de la bază. Ce soluție caută pentru el?

Iulia Albu are un nou animal

După ce o bună perioadă a îngrijit o găină, pe care o lua și la evenimente mondene, dar și doi cocoși, Iulia Albu are în prezent un nou animal, pe care l-a achiziționat de curând, chiar înainte de Crăciun. Îl ține tot în casă și speră să se integreze bine în familia sa.

ADVERTISEMENT

”Fix înainte de Crăciun, ne-am pricopsit cu o nutrie. Nu aș putea spune că este cel mai nepotrivit animal pe care l-am avut. Problema este cu cotârlele, care fiind extrem de geloase, nu doresc să coexiste sub același acoperiș cu împricinatul Dexter.

Ei se înțeleg foarte bine dar nu și atunci când vine vorba de afecțiune. Căutăm cea mai bună soluție pentru el, dar până atunci va fi integrat ca membru al familiei noastre”, a spus Iulia Albu pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Iulia Albu și-a luat o nutrie

Nutria Iuliei Albu nu este ținută în cușcă, fiindcă designerul detestă ca animalele să fie captive. Îi permite nutriei să se deplaseze prin întreaga locuință, dar nu are voie să se așeze într-un singur loc, adică în pat.

De altfel, Iulia Albu este mulțumită că nutria nu i-a ros niciun obiect până acum și a avut grijă să-i creeze un mediu propice dezvoltării sale. I-a creat un spațiu precum un ”paradis exotic”, unde se poate desfășura în voie, fără nicio restricție.

ADVERTISEMENT

”I-am creat micul lui paradis exotic. Nu-l ținem în cușcă, nu ne place ca animalele să fie captive. Umblă prin toată casa. În pat nu are însă voie. Până acum nu ne-a ros nimic”, a mai mărturisit fosta participantă la America Express.

Nu doar Iulia Albu este încântată de nutrie, ci și fiica sa, Micaela, și iubitul ei, Mike, alături de care a participat la America Express. Teama celor trei, însă, este legată de bradul din casă, de Crăciun. Speră ca nutria să nu se apropie de el, să-l roadă la bază și apoi să se dărâme.

ADVERTISEMENT

”Sperăm doar să nu ne dărâme bradul, rozându-l de la bază, așa cum au nutriile obiceiul să facă. De ce putem fi siguri, e că nu va încerca să construiască baraje prin casă, așa cum fac castorii”, a mai transmis Iulia Albu.

ADVERTISEMENT
Tags: